Vi har samlet eliten i musikbranchen

rasmus1

Rasmus Søby Andersen Copenhagen Music / Universal Music

Rasmus Søby Andersen var fra 2006 til 2012 del af det danske elektrorock band Ginger Ninja, og har sidenhen været ansat hos et af Danmarks største booking bureauer PDH Music, som repræsenterer navne som Mads Langer, Tim Christensen, Marie Key, Julias Moon, Vinnie Who, L.I.G.A. m.fl.

Rasmus startede sin musikalske løbebane på Mymusic.dk, hvor han i 2002 spillede i For Evigt Pasha, sammen med Jens Skov og Troels Abrahamsen (Veto, EXEC) og Virk Stenbæk Kristensen (Birk Storm). I dag sidder han som agent og manager hos Universal Musics Copenhagen Music, hvor han arbejder med artister som Joey Moe, L.I.G.A, Julias Moon og Vild Smith.

mortenh

Morten Hjort Universal Music Denmark

Morten Hjort har etableret sig som en af de skarpeste indenfor innovation i musikbranchen, og har blandt andet skabt den succesfulde musikplatform musik.dk. Morten arbejder til daglig hos Universal Music Denmark i stillingen som Head of Innovation.

Morten har en BA i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) og har tidligere været ansat hos Copenhagen Records som Digital Media Manager samt været en aktiv foredragsholder og underviser på blandt andet RMC.

søren

Søren Arnholt Nephew / Northside / Tinderbox

Søren Arnholt er trommeslager i det danske band Nephew, som han var med til at starte i 1996. Siden da har Søren og bandet spillet utallige koncerter i ind- og udland, og har vundet et hav af musikpriser – blandt andet Nordic Music Awards 2004 (Årets Nye Danske Artist), Zulu Awards (2004, 2007, 2010), P3 Guld (2004, 2007, 2010), Danish Music Awards (2005, 2007), Årets Steppeulv (2005), Årest Mest Downloadede album i Danmark og MTV Europe Music Awards (2007).
Udover at være musiker i Nephew, er Søren også ansvarlig for events, pladsudsmykning, publikumsaktiviteter mm. på Northside Festival i Aarhus og Tinderbox i Odense.

“Innovative Music Management er en spændende, ny type uddannelse, der giver eleverne et holistisk syn på det at arbejde i musik- og eventbranchen. Gennem forskellige forløb med kyndige undervisere fra branchen oparbejder eleverne et oplevelsesøkonomisk blik på branchen, et foretagsomt mindset og en række værktøjer til at navigere i et komplekst felt. Det har været en fornøjelse at se, hvordan flere elever på Innovative Music Management-forløbet efterfølgende er gået ud i branchen, og har realiseret deres drøm, og arbejder med de redskaber, de har lært på forløbet.”
– Cille Veje, Cille Veje Oplevelsesdesign

b1

Simon Mark Sørensen B Group

Simon Mark Sørensen har en baggrund hos Universal Music Denmark som huser artister som Shaka Loveless, Wafande, Rihanna, James Bay og mange flere. Her har han arbejdet med A&R og Product Management. I denne periode var han involveret i en lang række musikudgivelser fra selskabets helt store danske artister.

Simon er idag multi-iværksætter og manden bag det danske konglomerat B Group, som er en succesfuld virksomhed der primært beskæftiger sig indenfor de kreative industrier. Virksomheden har på kort tid opnået stor succes og er aktive på det skandinaviske marked. B Group samarbejder med en lang række af de største aktører indenfor musikbranchen, heriblandt SmukFest, Northside Festival, Tinderbox, Roskilde Festival, LiveNation, Sony Music, Universal Music m.fl. Simon har en BA i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium.

mette

Mette Wiene Zähringer Iceberg Music Group

Mette Zähringer er Label, Publishing & Marketing Manager hos Iceberg Music Group, et skandinavisk indie-selskab, som hovedsagligt opererer på det internationale marked. Hun arbejder til dagligt med at placere musik i reklamer, TV-serier og film, og Iceberg Music Group står bag over 800 egne masters præsenteret i både trailere, film og videospil. Iceberg Music Group har ligeledes fostret talenter som Dúné og The Blue Van.

Mette er også medlem af bestyrelsen hos DMFF, brancheforeningen for de professionelle danske musikforlæggere.

unnamed

Jesper Winther Knudsen Universal Music Denmark

Jesper har en kandidatgrad i marketing fra Aalborg Universitet og startede i musikbranchen i 2006, da han fik en projektansættelse hos The Music Business Organisation (MBO) A/S. I 2007 blev han fastansat hos MBO i en stilling som Business & Legal Affairs Assistant og har siden da arbejdet med musikrettigheder og indgåelse og udarbejdelse af musikkontrakter.

I 2011 blev MBO opkøbt af Universal, hvorefter Jesper overgik til stillingen Business & Legal Affairs Manager. Han er involveret i forhandling og indgåelse af samtlige af selskabets artistrelaterede kontrakter samt varetagelse af rettigheder generelt. I perioden fra 2007 og til 2015 har Jesper været med til at indgå kontrakt med store danske navne som Lukas Graham, Nik & Jay, Nephew, Shaka Loveless, Tina Dickow, Lars Lilholt og mange flere.

“Skal du igangsætte en salgsindsats for et band, arrangere en turné, et musikevent, en festival – så er der tale om et projekt, der skal ledes effektivt for at opnå det ønskede resultat. Derfor er de grundlæggende projektledelsesværktøjer, som at have en klar målsætning, håndtering af forskellige interessenter, planlægning af opgaverne og organisering af arbejde, nyttige kompetencer i virkelighedens music management.”
– John Ryding Olsson, Partner Implement Consulting Group P/S

PeterMunck2

Peter Munck Quarterback Entertainment

Peter Munck arbejder som manager for nyere navne som blandt andre Mendoza, M.I.L.K. og Gregersen. Han er en del af managementbureauet Quarterback Entertainment, der også håndterer karrierer for artister som Volbeat, L.O.C., Baby In Vain og mange flere.

Peter startede allerede som 16-årig en professionel DJ-karriere og har også været en del af det danske hiphop-kollektiv Flødeklinikken.
Han er en aktiv kultur-entreprenør med mange musik- og klubevents i rygsækken, og har læst erhversvøkonomi (HA) med fokus på Entreprenørskab og Innovation på Syddansk Universitet.
Thomas-Heartbeat2012-e1447081698573

Thomas Bredahl Heartbeat Management

Thomas Bredahl er partner i music management-bureauet Heartbeat Management og repræsenterer Go Go Berlin, Lydmor, Bon Homme og Xolo Island.

Han har tidligere været professionel musiker i Volbeat og Gob Squad, og har spillet omkring 750 koncerter. Thomas er cand.soc. i erhvervsøkonomi og psykologi, og underviser både på Via Design og Det Jyske Musikkonservatium
fullsizeoutput_def

Mai Young Øvlisen Karrusel & Distortion

Mai arbejder som kommunikationsansvarlig på Distortion i København og Karrusel i Odense. Som kommunikationsansvarlig sidder hun blandt andet med arbejdsopgaver som pressehåndtering, kommunikationsstrategi og sociale medier

Hun har arbejdet som projektleder på Cinema City på Roskilde Festivalen og været eventafvikler hos DR. Hun er uddannet i Film og Medievidenskab på Københavns Universitet.

“Musikbranchen har ændret sig markant de seneste år, og der er en stigende efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft. Derfor er Innovative Music Management et væsentligt bidrag til dem, der ønsker en fremtid i branchen”
– Simon M. Sørensen, Universal Music / B Group

cille

Cille Veje VEGA / Cille Veje Oplevelsesdesign

Cille Veje er cand.mag. i Oplevelsesøkonomi og ejer af Cille Veje Oplevelsesdesign – et kreativt bureau med fokus på musikken. Her beskæftiger hun sig med alt fra PR til booking, undervisning og idé & konceptudvikling.

Cille er fast booker på VEGA og laver koncert-PR for acts som Suspekt, Dúné, Stine Bramsen, Anne Linnet, Scarlet Pleasure m.fl. Derudover har hun udviklet projekter til en varieret skare af klienter – blandt andet Belvedere Vodka, Moet, DIESEL, Ford, Train og Eurovision – og underviser på alt fra Det Jyske Musikkonservatorium til KEA og Aarhus Universitet.
1383278_10151629476631895_377208657_n

Björt Sigfinnsdóttir Distortion festival og LungA (IS)

Björt Sigfinnsdóttir er Islandsk iværksætter og musikker. Hun har stiftet og drevet LungA kunst festival og skole (IS), Heima kunst kollektiv (IS) og arbejder nu som partnerskab & personale chef for Distortion. Björt er uddannet som Kaospilot fra Aarhus ud over at være uddannet inden for både Jazz og elektronisk musik fra FÍH og TK (IS).

Björt har været en del af den islandske musik og kunst scene som forsangeren og sanskriver i bandet FURA og som booker for LungA siden 2000. Hun har også undervist både på Island og i Denmark i bland andet oplevelsesøkonomi, innovation, selvudvikling, kreativ process og projektledelse.

las

Las Thomsen Shine Music

Las Thomsen var i perioden 1986-2002 Promotion Manager, Product Manager og A&R hos Virgin Records og lavede blandt andet internationel promo for Lenny Kravitz, Smashing Pumpkins, Rolling Stones, The Cult, Peter Gabriel, Skunk Anansie og Bryan Ferry.
Fra 2003 til 2008 var han Promotion Director og overordnet projektansvarlig hos Universal Music, hvor han arbejdede med artister som Magtens Korridorer, Sort Sol, Jokeren, The Storm, U2, Rammstein, Teitur, Tue West, Aqua, Hush etc.

I dag er han ejer af Shine Music, hvor han primært arbejder med promotion af danske navne som blandt andre The Savage Rose, Baal, Naja Rosa, Carpark North, Clemens, Kato, Tim Christensen, Pharfar, Kellermensch etc.

Emil-1

Emil Sørensen Volume

Emil Sørensen har en bachelor i Music Management fra Det Rytmiske Musikkonservatorium, og sidder i dag i stillingen ‘Business Developer & Digital Content’ hos content- og konsultenbureauet Volume. Her har han blandt andet arbejdet på projekter som MØ x MICROSOFT og MEW365.

Emil er også projekteder på Frost Bites, som er en række intimkoncerter i forbindelse med Frost Festival. Tidligere har man også kunne finde ham hos Lydkanten, Det Musiske Hus og Roskilde Festival.

Nis

Nis Bøgvad Copenhagen Film Music

Med sine 27 års erfaring som musikprofessionel har Nis arbejdet med alle aspekter af musikbranchen, fra Multi-Platinum sælgende sangskriver, albumudgivende artist (Back To Back) og musikproducer til Head of A&R på det internationale pladeselskab EMI, som kreativ direktør på det engelske ejet musikforlag Music Sales Group samt Executive Musik Producer på både DR og TV2, og nu som Music Supervisor på skandinaviske spillefilm og TV serier.

Nis har synkroniseret musik til mere end 100 reklamer, tv-serier og spillefilm, og sidder i dag på posten som direktør og Music Supervisor hos Copenhagen Film Music.

LC

Lewis Colston Playground Music

Lewis Colston var i 1999 med til at starte Skandinaviens største uafhængige pladeselskab, Playground Music Scandinavia, og har været en del af selskabet lige siden – de seneste syv år som ansvarlig for A&R. Han har arbejdet med store indie-udgivelser som Depeche Mode & Nick Cave, Artic Monkeys og Adele og danske artister som Mew, Swan Lee, Suspekt, Rasmus Walter, og senest Benal, Katinka og Wangel.

Udover jobbet hos Playground har Lewis desuden sin egen konsulentvirksomhed, Wiseblood, som han startede op i 2012.

simonb

Simon Bergkjær Roskilde Festival

Simon Bergkjær er uddannet som KaosPilot i Aarhus og har i de seneste år arbejdet som projektleder hos Roskilde Festival, primært hos innovationsenheden Orange Innovation.

Simon har blandt andet været med til at udvikle MADE Festival, som er et nyt DIY projekt med fokus på teknologi, gadgets, kreativitet og vidensdeling. Ligeledes har han været en del af Orange Makerspace, som er Sanmarks største kreative prototype- og produktionsworkspace.

mikkel

Mikkel Sönnichsen KaosPilot & Concrete Lab

Mikkel Sönnichsen er stifter af det Nørrebro-baserede pladeselskab og managementbureau Concrete Lab, der blandt andet huser bandet COCO MOON og Mikkels eget elektroniske projekt Asta Fall. Udover det indgår han i den københavnske undergrund som komponist af teatermusik, DJ, producer og med techno-projektet bent hugo.

Mikkel er uddannet Kaospilot og har tidligere arbejdet med forretningsudvikling for Tambourhinoceros, Guld og Løvenholdt, Jyske Bank og Youth Solutions Africa, samt startet og drevet et studie og musikkollektiv, Mad MIDI Collective, i Aarhus.

Karen

Karen Kudahl Oppenheimer & MONTI

Karen Kudahl er cand. Mag i oplevelsesøkonomi med et speciale i koncertoplevelser og hvordan disse kan skabes for publikum. Yderligere er hun bestyrelsesmedlem hos Oppenheimer samt manager for MONTI.

Karen har arbejdet med to oplevelsesøkonomer under navnet Uncle Tang, hvor
et dekoreret koncertrum har været i fokus, for at kunne skabe en anden musikoplevelse end hos det traditionelle koncertformat. Uncle Tang har blandt andet samarbejde med Aarhus Festuge og SPOT Festival. Yderligere har hun arbejdet sammen med Aarhus Psych Fest og andre up-coming festivaler i Aarhus med fokus i koncertrummet og det opbygning.

kimb

Kim Bisgaard Innovation Lab

Kim Bisgaard er tidligere leder af Aarhus’ kulturproduktionscenter, Godsbanen. I 2008 blev han cand. mag., exam.Oecon., fra Aarhus Universitet. Hans studier i henholdsvis musikvidenskab og økonomi har foruden de obligatoriske spor kredset om musikbranche, kunststøttestrukturer, kulturpolitik, online musik og nye formater, den moderne kunst, oplevelsesøkonomi, entreprenørskab, organisationsforandring, innovation, afsætning og erhvervsøkonomi.

I dag er Kim direktør i Culture & Business by Innovation Lab. Herudover er han uddannet ledercoach, har været teaterdirektør for Horsens Ny teater, kunst- og kulturanmelder for TV2 Østjylland og Aarhus Stifttidende og gæsteforelæser ved Aarhus Universitet. Kim har stor erfaring med planlægning, afvikling og udvikling af events i alle udformninger – fra små intime luksusarrangementer, over store konferencer, til koncerter med op til 20.000 gæster og festivaler.

Processed with VSCO with b1 preset

Mie Falkenstrøm Universal Music

Mie Falkenstrøm er Social Media Manager hos Universal Music Danmark, hvor hun er ansvarlig for Universal Music Danmarks egne kanaler, såvel som arbejder med artister som bl.a. Hjalmer, Wafande, Lakserytteren, og Shaka Loveless.

Mie er specialiseret i digital kommunikation, og beskæftiger sig med strategi, rådgivning og idegenerering til både artister og Universal Music Danmarks egne kanaler.

Mie har en baggrund fra bureau, og har arbejdet med sociale medier gennem flere år. Mie har en kandidat i kommunikation fra Aalborg Universitet København, og underviser også gennem virksomheden Kaas & Mulvad, hvor hun bl.a. har undervist hos DR.

jesper_chromatic_kvadrat

Jesper Mikkelsen Volume

Jesper Mikkelsen har en baggrund som kreativ og strategisk direktør på bureausiden, både i DK og UK og er derfor skarp på at arbejde med kommercielle kunder og udvikle stærke koncepter.

Med titlen Chief Strategy Officer hos Volume, arbejder han med musik på meget innovative måder både med og udenom de klassiske musikbrancheaktører. Volume står bl.a. bag kampagnerne MØ x Microsoft og MEW365.

img_7764

Jesper Karlsson Know Their Name

Jens Karlsson er Social Media Manager i virksomheden Knowtheirname ApS og har siden 2014 været en fast del af teamet. Jens kommer med en baggrund inden for multimediedesign og informationsvidenskab og bruger denne viden til at drifte de sociale medier for virksomhedens klienter.

Derudover har Jens de seneste 4 år været ansat hos Northside – og et enkelt år ved Tinderbox – som frivilligkoordinator. I dag er de store festivaler skiftet ud med to mindre lokale festivaler, nemlig Royal Metal Fest, hvor Jens sidder i bestyrelsen som ansvarlig for PR og Marketing, og Aarhus Vocal Festival, hvor Jens er en aktiv del af arbejdsgruppen.

Siden oktober 2015 har Jens også været manager for dødsmetalbandet BÆST

face (4 of 6)

Marina Jensen B group

Marina Jensen er ansat som Project Manager hos B Group og er hovedansvarlig for virksomhedens musikbrancheaktiviteter i både Danmark og Sverige

Marina har en baggrund som Booking Agent og Head of Booking på et bookingbureau med hovedfokus på upcoming artister indenfor alle musikgenre. Hun har en baggrund som Backstage Manager på diverse festivaler og større musikevents og er Show- og Eventmanager på Bands of Tomorrow Music Awards, et årligt awardshow som hylder den danske undergrundsscene.

Herudover er hun stifter, sanger og sangskriver i Projekt BEAT, en initiativplatform som inspirere og motivere udsatte unge til at bryde med negativ social arv, bl.a. gennem musik.

billede

Jacob Behrend Red Bull Danmark

Jacob har en HD i regnskab og økonomistyring fra Copenhagen Business School (CBS) og har siden 2013 arbejdet hos Red Bull Danmark som Business Controller. Den primære opgave her er at være den økonomiske sparringspartner for Salg og Marketing under planlægningsfasen via analyser på kunder, samt sikre solide budgetter for events og opfølgning herpå.

Jacob har tidligere være Controller hos Universal Music, hvor også budgettering af projekter var en stor del af jobbet.

StefanCristopher

Stefan Christopher Petersen Phlake

Stefan har en uddannelse i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium, og har derudover blandt andet arbejdet som Head of Management på Splay Networks DK, med PR og Booking hos Tomas Barfod, som national/international booker for Distortion Festival, Projekt Manager på Roskilde Festival og som Product Manager på Warner Music Denmark.

I dag er han manager for det fremadstormende band Phlake som bl.a. har haft æren af at åbne Orange Scene på Roskilde Festival.

lars

Lars Sloth Gimle, Regionalt Spillested

Lars Sloth er leder af det regionale spillested Gimle i Roskilde, og sidder i bestyrelsen for Dansk Live, som er spillestedernes og festivalernes fælles brancheorganisation.

Forinden da var Lars i fire år leder af Pakhuset, som var et spillested under Studenterhus Århus. Han har stor erfaring med frivilligt arbejde og ledelse af frivillige fra blandt andet Smukfest, Midtfyns Festival og Skjoldhøj Kollegiet i Aarhus.

rasmus

Rasmus Hamann Knowtheirname

Rasmus Hamann står bag Knowtheirname, et kreativt bureau som arbejder professionelt med musikbranding og markedsføring. Fra de to afdelinger i Aarhus og Hamborg arbejder bureauet med at udvikle kampagner og strategier, der skaber mere værdi og forretning for små såvel som store brands – altid med fokus på strategiske partnerskaber med musikbranchen.

Virksomhedens referencer tæller blandt andet SPOT Festival, Music Against Drugs, Hummel, Selected, Only, Jack & Jones med flere.

ThomasMoeslund_bredformat

Thomas Moeslund Studenterhus Aarhus

Thomas er cand.mag. i Dramaturgi fra Aarhus Universitet og har siden 2007 været ansvarlig for PR og markedsføring på Studenterhus Aarhus, hvor det er nødvendigt at tænke markedsføring med små midler og med frivillige medarbejder.
Thomas har tidligere været leder for RECession Festivalen, frivilligkoordinator på Oppenheimers Eftermiddag og PR og marketingansvarlig på PULS Festival.

Thomas har derudover selv været frivillig i en lang række sammenhænge og har prøvet kræfter med stort set alt, hvad der er forbundet med live musik – og næsten altid med frivillighed som udgangspunkt.

mads

Mads Laier Sørensen Oplevelsesdesigner

Mads Laier er cand.mag. i Oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet med speciale i kreative processer, og med flere års erfaring i kulturindustrien har han en stærk praktisk og teoretisk forudsætning for at arbejde professionelt med kultur.

I sit tidligere arbejde som ansvarlig for kommunikation og publikumsudvikling på spillestedet Radar, har Mads arbejdet med brugerinddragelse, projektledelse og idéudvikling på en lang række projekter. For eksempel opstart af et nyt spillested i Århus-bydelen Gellerup, nydesign og rebranding af spillestedet i forbindelse med flytningen til Godsbanen, og senest med Aarhus 2017-projektet RETHINK_Radar. Mads har desuden stor erfaring med fundraising, sponsorater og leverandørsamarbejde samt strategisk kommunikation og pressekontakt.

jannie

Jannie Overgaard Over & Aude

Jannie Overgaard er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2014 med diplom i Music Management. Jannie har gennem de sidste 10 år arbejdet med Danmarks Grimmeste Festival, NorthSide Festival, Aarhus Took It, V58 m.fl.
Jannie er medejer af det aarhusianske musikbureau Over & Aude, som hun i 2013 stiftede med Daniel Aude. Makkerparret arbejder tæt sammen med deres kunstnere om udvikling af deres karrierer og har primær fokus på at udarbejde strategier for turné, marketing, PR, stage performance, visuel identitet m.m., så artisterne kan begå sig professionelt i musikbranchen. Over & Aude repræsenterer Pede B, Velvet Volume, The Boy That Got Away, Jærv og Who One.