Hvad laver kursisterne nu? Med Mie Lundgren Olsen

Foto: Simon Gatzwiller

Vi har haft vanvittigt mange dygtige mennesker igennem kurserne her hos Innovative Music Management. Derfor kan det også være svært, at holde styr på hvor i musikbranchen de alle befinder sig i dag. Vi har derfor bedt vores tidligere kursister, om at fortælle lidt om deres virke i branchen, deres succeshistorier og ikke mindst om deres drømme for fremtiden. Læs med her, hvis du vil vide hvilke døre der har åbnet sig for vores tidligere deltagere. Denne gang stiller vi skarpt på Mie Lundgren Olsen

Hvad har du gang i i musikbranchen for tiden?

Jeg arbejder som manager for KONGSGAARD. KONGSGAARD har sunget i mange år, men har aldrig udgivet sange. Jeg kontaktede ham for 4 mdr. siden. Det gjorde jeg på baggrund af min drøm om at blive manager. Nu har vi fundet en producer, som er en fast del og holdet og vi arbejder på at få udgivet en masse sange.

Hvad har du opnået i musikbranchen som du er stolt af?

Jeg er stolt af, at jeg selv har turde kaste mig ud i dette projekt. Jeg har selv fundet KONGSGAARD, og nu også en vildt dygtig producer, som er klar på et eventyr. Derudover er jeg stolt af, at vi kun har fået positiv kommentarer tilbage på KONGSGAARDs sange og videoer på de sociale medier.

Hvad drømmer du om at lave i fremtiden?

I fremtiden drømmer jeg om fortsat at være manager, og samtidig drømmer jeg om at være tour manager. Derudover kunne det være fedt at starte mit eget management.

Er der noget du ville ønske du havde vidst inden du gik ind i musikbranchen?

Da jeg startede projektet kendte jeg ikke til de fonde som man kan søge. Det er er helt klart en vigtigt ting at kende til.

Hvor kan man følge dig og dine projekter?

Man kan følge KONGSGAARD på hans instagram og Facebook
Facebook
Instagram

Går du også med en manager-drøm i maven. Måske er et kursusforløb på Innovative Music Management noget for dig.