Hvad laver kursisterne nu? med Simon Berg Balle

Foto: Marie Rubeck Ødegaard

Vi har vanvittigt mange dygtige mennesker igennem kurserne her hos Innovative Music Management. Derfor kan det også være svært at holde styr på, hvor i musikbranchen de alle befinder sig. Derfor har vi bedt nogle af vores kursister, om at fortælle lidt om deres virke i branchen, deres succeshistorier og ikke mindst om deres drømme for fremtiden. Læs med her, hvis du vil vide hvilke døre der har åbnet sig for vores deltagere. Denne gang stiller vi skarpt på Simon Berg Balle.

Hvad har du gang i i musikbranchen for tiden?

Jeg er projektmedarbejder ved musikfællesskabet EKHO EKHO på Refshaleøen. Vi arbejder for vækstlaget i dansk musik og samarbejder bl.a. med UHØRT Festival. For tiden har vi et projekt, EKHO-EFFEKT, som skal sikre lige muligheder mellem kønnene i musikbranchen. Dertil er vi ved at etablere et podcast-studie for foreningens brugere.

Hvad har du opnået i musikbranchen som du er stolt af?

Jeg har i seks år bidraget til salg og distribution af urban musik ved musikselskab og koncertvenue Run For Cover Records – en central aktør i dansk hiphop.

Hvad drømmer du om at lave i fremtiden?

Jeg vil gerne hjælpe artister på vejen fra demo til udgivelse.

Er der noget du ville ønske du havde vidst inden du gik ind i musikbranchen?

At der er stor rift om de få ledige stillinger :)

Hvor kan man følge dig og dine projekter?

Man kan følge med i Run For Covers podcast!
Lyt på Spotify

Vil du også arbejde med musik, og har du lyst til at fordybe dig i musikbranchen? Så tjek vores kursusbeskrivelse ud – måske er Innovative Music Management noget for dig.