Hvad laver kursisterne nu? Med Thomas Palmkvist Sørensen

Foto: Malene Brandsborg

Vi har haft vanvittigt mange dygtige mennesker igennem kurserne her hos Innovative Music Management. Derfor kan det også være svært, at holde styr på hvor i musikbranchen de alle befinder sig i dag. Vi har derfor bedt vores tidligere kursister, om at fortælle lidt om deres virke i branchen, deres succeshistorier og ikke mindst om deres drømme for fremtiden. Læs med her, hvis du vil vide hvilke døre der har åbnet sig for vores tidligere deltagere. Denne gang stiller vi skarpt på Thomas Palmkvist Sørensen:

Hvad har du gang i i musikbranchen for tiden?

For tiden er jeg partner med en artist, som jeg arbejder med til dagligt. Min hovedrolle er som lydtekniker med henblik på optagelse, mixing og mastering af numre. Jeg har erfaring med projektledelse, ift. planlægning af PR-modeller for udgivelsesplaner, musikvideo, redigering mv. I februar trådte jeg som ny formand hos Musikforening X, hvor vi i bestyrelsen er i fuld gang med at renovere miljøet. Hovedmålet er at udvikle et professionelt pladestudio & øvelokale til kulturen i Esbjerg. Vi er indgået i et samarbejde med KUUF – Esbjerg Kulturelle Ungdomsfond, Konfus og Tobakken. Det vil åbne større muligheder for musikere og skabelsen af arrangementer i fremtiden.

Hvad har du opnået i musikbranchen som du er stolt af?

Jeg er stolt af at få opnået formand-posten i Musikforening X i Esbjerg. Det er med til at give mig viden, udfordring og erfaring, som vil gøre mig endnu stærkere i musikbranchen i min fremtid. Derudover er jeg også meget stolt af mit partnerskab med min artist og hvor meget vi har rykket os det seneste år – udviklingen stopper aldrig.

Hvad drømmer du om at lave i fremtiden?

Jeg drømmer om at blive blive den bedste manager, event-arrangør og samarbejdspartner med artister. Fra optagelse i studiet til liveshows på scenen.

Er der noget du ville ønske du havde vidst inden du gik ind i musikbranchen?

Jeg ville ønske jeg havde vidst et sted, hvor man kunne være i et miljø med lige så dedikerede mennesker, som vil ind i musikbranchen. Det fandt jeg bla. hos Innovative Music Management.

Hvor kan man følge dig og dine projekter?

Instagram
Facebook
Spotify