Interview med tidligere kursist på Innovative Music Management

Vi har taget en snak med Nikolaj Bust, der var kursist på Innovative Music Management i efteråret 2014. Siden Innovative Music Management har Nikolaj fået en stilling som Label Assistant hos GL Music, blevet manager for en ung DJ samt fungeret som projektleder på Distortions efterfester de seneste to år.

Hvad var det, der fik dig til at ansøge om en plads på Innovative Music Management kurset?

Jeg har altid godt kunne lide musik og har længe haft en drøm om at arbejde med det i min hverdag. Da jeg så opslaget på Facebook, var jeg ikke i tvivl om, at det var noget, jeg skulle prøve kræfter med.

Hvad føler du er det vigtigste, du har kunne tage med dig fra kurset?

Jeg mødte en masse spændende og inspirerende mennesker på kurset, heriblandt kursister og undervisere, som motiverede mig yderligere og kom med andre synspunkter på forskellige temaer og problemstillinger inden for branchen. Jeg lærte samtidig nogle grundlæggende værktøjer, som jeg senere hen har gjort stor brug af.

Hvorfor synes du, at man skal sende en ansøgning til Innovative Music Management?

Man skal sende en ansøgning, fordi man elsker musik og er interesseret i at lære og vide mere om branchen. Man får redskaber, kontakter og viden, som man ikke kan tilegne sig særlig mange andre steder.