Tidligere kursist: Jeg vil udbrede dansk musik i England

Sofie Posselt er tidligere kursist på Innovative Music Management. Hun er netop blevet optaget på Music Management uddannelsen på Rytmisk Musik Konservatorium.

Hvorfor lige musikbranchen?

Jeg har, siden jeg var helt ung, været interesseret i musikbranchen. Det startede for mig med fandyrkelse af et band, men jeg opdagede hurtigt, at der var en hel verden bag scenen, og det fangede mig; det dér med, at hele baglandet skal jo fungere, ellers står der ikke noget band på scenen.

Hvad var det bedste du fik med dig fra Innovative Music Management kurset?

Gennem kurset har jeg mødt en masse andre brancheinteresserede mennesker, og jeg har stadig kontakt til flere af dem i dag. Kurset skabte desuden et godt rum for udvikling og sparring med varierende oplæg og aktiviteter som udgangspunkt.

Hvor står du om 10 år?

De tre kommende år kommer til at gå med BA Music Management herhjemme, men jeg drømmer om at flytte til England, når jeg er færdiguddannet og arbejde for den danske musiks udbredelse i UK.