Mød vores Innovative Music Managers – Katrine Konyher

Foto: Privat
Tekst: Miriam Brandt

Hvert år udklækkes flere og flere Music Managers fra forløbet Innovative Music Management – et kreativt brancheforløb, som hjælper ambitiøse musikelskere til en karriere i musikbranchen. Via undervisning fra relevante fagfolk lærer du branchen at kende og styrker dit netværk, så du bliver klar på at indtage den danske musikbranche.
Vi har i denne artikel taget en snak med Katrine Konyher, kursist på Team 11 i Roskilde, og spurgt ind til hendes drømme og mål med at søge brancheforløbet.

Hvorfor valgte du at søge ind på Innovative Music Management?


Jeg har altid haft en kæmpe interesse for musikbranchen og vil gerne vide mere om, hvad det egentlig kræver at begå sig i branchen, samt hvordan de forskellige aktørers roller fungerer.
Jeg arbejdede først flere år i filmbranchen men søgte så et job hos MTV, hvor jeg var projektleder for konceptet Club MTV, udarbejdet med TooManyLeftHands og Absolut Vodka. Jeg følte dog, at der var meget jeg stadig manglede indsigt i, og i 2018 startede jeg så min egen management-virksomhed med navnet In:Phase Management, hvor jeg har mange forskellige projekter i gang med de artister, jeg arbejder med. Derfor virkede Innovative Music Management som det oplagte sted at lære mere om branchen og samtidig få nogle værktøjer til at tackle de udfordringer, jeg kommer til at stå overfor i fremtiden.

Hvad drømmer du om at opnå inden for musikbranchen? Hvor vil du gerne ende henne?


In:Phase Management startede som et lille hobby projekt, men da jeg nu har fået skabt et rigtig godt netværk i branchen, har jeg også haft mulighed for at udbygge det og pludselig virker muligheden for at etablere mig som ‘rigtig’ manager ikke så urealistisk. Jeg vil gerne ende med at arbejde for et Major Label såsom Universal Music og på den måde etablere mig indenfor en global virksomhed.

Har du selv gang i noget spændende inden for musikbranchen lige nu?


Jeg synes selv min virksomhed er rigtig spændende at arbejde med, og jeg lærer hele tiden noget nyt om at promovere artister samt at pitche og sælge koncerter. Jeg arbejder lige nu med et koncert-setup med artisten Lise Westzynthius og forfatter Bjørn Rasmussen i forbindelse med deres samarbejde om albummet JA og bogen JEG ER GRÅHVID. Projektet går ud på at finde intime koncertsteder til denne halvakustiske koncert, som skaber anderledes og nærværende oplevelser for koncertpublikummet. Her kan jeg bruge rigtig meget af den læring, jeg får på Innovative Music Management – netop for at kunne skabe interesse og promovere dette koncept de rette steder.

Hvorfor synes du, at man skal sende en ansøgning til Innovative Music Management?


Jeg synes, man skal sende en ansøgning, hvis man har lyst til at blive klogere på musikbranchen og få de værktøjer, der skal til for selv at kunne begå sig i branchen. Det er en oplagt mulighed for at få skabt det netværk, der er så utrolig vigtigt, når man gerne vil arbejde i en kulturel branche. Underviserne på Innovative Music Management er meget inspirerende og giver en blod på tanden for selv at prøve kræfter med musikbranchen.

 

Drømmer du også om at arbejde indenfor musikbranchen? Så læs mere og tilmeld dig herunder