Mød vores Innovative Music Managers – Maria Breitenstein

Foto: Picasa Emily Askjær Grand
Tekst: Ditte Nebeling Jensen

 
Hvert år udklækkes flere og flere Music Managers fra forløbet Innovative Music Management – et kreativt brancheforløb, som hjælper ambitiøse musikelskere til en karriere i musikbranchen. Via undervisning fra relevante fagfolk lærer du branchen at kende og styrker dit netværk, så du bliver klar på at indtage den danske musikbranche. Vi har taget en snak med Maria Breitenstein, kursist på Team 11 i Roskilde, og spurgt ind til hendes drømme og mål med at søge brancheforløbet.

Hvorfor valgte du at søge ind på Innovative Music Management?


Jeg valgte at søge ind på Innovative Music Management, fordi musik altid har været en stor del af mit liv, og fordi jeg altid har været fascineret, af alt det der sker bag kulisserne. Generelt synes jeg bare, at det er super fedt at arbejde med musik, og hvis det er noget, man kan komme til at leve af, så ville det jo være drømmen. Jeg er i gang med et sabbatår lige nu, og jeg skal finde ud af med mig selv, hvad jeg vil herfra, altså hvilken hest jeg vil spille på mht. uddannelse, og i forhold til hvad der er realistisk, og det var grunden til, at jeg tog dette kursus.

 

Lær musikbranchen at kende gennem Innovative Music Management

 

Hvad drømmer du om at opnå inden for musikbranchen? Hvor vil du gerne ende henne?


Jeg drømmer helt klart om at være A&R og/eller Booker. Jeg elsker at finde de nye trends og små upolerede artister, og se dem udvikle sig og folde sig ud. Jeg synes, at hele konceptet med, at man får en vision eller idé, som man rent faktisk får ud i livet, er super fedt, og hvis jeg kunne være med inde over sådan en proces, ville jeg simpelthen få julelys i øjnene.

Hvorfor synes du, at man skal sende en ansøgning til Innovative Music Management?


Jeg synes, at hvis man har en eller anden uslukkelig lyst til at udforske musikkens verden, ens eget fulde potentiale eller udfordre sig selv lidt, så er det bare at komme i gang med at skrive en ansøgning, for det skylder man simpelthen sig selv at gøre.

 

Drømmer du også om en karriere i musikbranchen?
Læs mere og ansøg forløbet herunder: