Mød vores Innovative Music Managers – Sofie Amalie Bech

Foto: Privat
Tekst: Ditte Nebeling Jensen

Hvert år udklækkes flere og flere Music Managers fra forløbet Innovative Music Management – et kreativt brancheforløb, som hjælper ambitiøse musikelskere til en karriere i musikbranchen. Via undervisning fra relevante fagfolk lærer du branchen at kende og styrker dit netværk, så du bliver klar på at indtage den danske musikbranche. Vi har taget en snak med Sofie Amalie Bech, kursist på Team 11 i Roskilde, og spurgt ind til hendes drømme og mål med at søge brancheforløbet.

Hvorfor valgte du at søge ind på Innovative Music Management?

Jeg valgte at søge ind på kurset, da jeg for nylig er blevet ansat hos et managementbureau – derfor ser jeg det som en fordel, at have noget fundamental viden om branchen og om, hvordan de forskellige komponenter hænger sammen. I endnu højere grad søgte jeg også ind på baggrund af interesse og med det formål at udbrede mit netværk.

Lær musikbranchen at kende gennem Innovative Music Management

 

Hvad drømmer du om at opnå inden for musikbranchen? Hvor vil du gerne ende henne?

Jeg ved ikke, hvad jeg drømmer om endnu. Det er i mine øjne det fede ved musikbranchen i kontrast til så mange andre brancher; at man ikke nødvendigvis behøver sætte sig op efter en bestemt jobtitel, men derimod har mulighed for, at prøve forskellige områder af, for derefter at finde ud af, hvad man er bedst til samt hvad man bedst kan lide. Jeg vil gerne være manager og rejse jorden rundt med mine artister, men først vil jeg gerne gøre alt muligt andet forskelligt i relation til musik.

Hvorfor synes du, at man skal sende en ansøgning til Innovative Music Management?

Fordi det er en fantastisk mulighed for at lære alt det praktiske man i store træk skal lære omkring branchen og management som helhed.

 

Drømmer du også om en karriere i musikbranchen?
Læs mere og ansøg forløbet herunder: