fbpx

Om os

Innovative Music Management er nordens største musikbrancheforløb udviklet af den danske virksomhed B Group.
I B Group 
brænder vi for at udvikle talenter til flere kreative brancher. Dette gør vi ved at tilbyde karrierefremmende forløb, hvor mødet mellem etablerede branchefolk og nye talenter er i højsædet.

 

B Group har eksisteret siden 2009 og er repræsenteret i både Danmark og Sverige. Du kan her se, hvilke andre karrierefremmende forløb, vi tilbyder:

 

Filosofi

Musikbranchen er kendt for at være en lukket branche, hvor det solide netværk og et stærkt CV er altafgørende for at skabe sig en karriere. Forløbet Innovative Music Management er derfor blevet skabt med et formål om at bringe den etablerede branche og fremtidens musikentusiaster tættere på hinanden. Det er derfor udelukkende profesionelle branchefolk, der underviser vores deltagere – netop for at sikre, at netværket udvides og at der bliver sat fokus på de kompetencer, som musikbranchen lige nu efterspørger. Vi sætter niveauet højt og optager et begrænset antal deltagere på vores forløb, så vi kan skabe de bedste rammer for undervisningen, hvor vi sætter fokus på både de faglige og praktiske områder, du bør have kendskab til for at kunne begå dig i den danske musikindustri.

Kursusansvarlig

Ditte Nebeling
kundeservice@innovativemusic.dk
Tlf. nr. til kontoret: 71 74 74 19