Q&A med en af vores kursister: Rebecca Astrup Hansen

Foto: Privat

Folk i musikbranchen kommer alle vegne fra, og de har alle haft hver deres vej ind i branchen. Det er ikke altid til at vide, hvor man skal starte henne, for at finde sin plads i musikkens verden, og derfor har vi spurgt Rebecca Astrup Hansen, om ikke hun ville dele sin musikhistorie med os. Rebecca er en af vores skønne kursister på Innovative Music Management og har haft med musik at gøre længere tid end hun kan huske.

Hvor længe har du været interesseret i musik branchen?

– Jeg har spillet musik og sunget lige så længe, som jeg kan huske. Jeg startede til klaverundervisning som ganske lille, og fandt senere ud af, at jeg var glad for at synge, så det har jeg dyrket lige siden.

Hvad motiverede dig til at ansøge om en plads på Innovative Music Management?

– Jeg ville gerne vide mere om musik som branche og ikke kun som håndværk. Jeg har aldrig vidst noget om alt det, der foregår bag selve musikken. Men det er jo en kæmpe verden, og jeg har været meget nysgerrig på at lære om det. Det er vildt spændende.

Har du gang i nogle projekter inden for branchen?

– Jeg spiller i mange forskellige konstellationer – mest covermusik – som er projekter, jeg prøver at drive fremad. 

Hvilke mål havde du med deltagelsen på Innovative Music Management?

– Jeg valgte at deltage på kurset, for at jeg kan komme til at få en bred viden og erfaring inden for musikbranchen. Jeg håber, derudover at deltagelsen kan hjælpe mig til bl.a. at skrive egne pressetekster, hjælpe andre med at forstå branchen og helt generelt have en god baggrundsviden, når jeg bevæger mig ud i musikkens verden.

Hvem inspirerer dig til at være en del af denne branche?

– Alle mine venner, som jeg spiller musik med. Jeg synes, de er enormt inspirerende og dygtige musikere, og jeg får lyst til selv at lære en masse ved at se på dem. Jeg elsker, at jeg kan føle mig inspireret af folk, nu hvor musikbranchen også er så konkurrencepræget, som den er. Min musikalske baggrund har været meget mærket af konkurrencerne, men jeg føler, at jeg er på vej hen mod et godt sted. 

Hvor kan vi følge dine projekter og videre karriere?

– Instagram: @Rebeccahastrup, jeg er endnu ikke aktiv med min egen musik, men jeg håber, at det er noget, som jeg kan udforske i den nærmeste fremtid.

Kan du spejle dig i Rebeccas overvejelser om at træde ind i musikbranchen, og er du også klar på at erhverve dig vigtig og bred viden inden for branchen? Som kursist på Innovative Music Management får du en baggrundsviden og et perspektiv på musikken, som kan påvirke og forme din fremtidige karriere.