Forløb & Pris

Giv din karriere et skub i den rigtige retning med Innovative Music Management. Mød branchefolk i øjenhøjde, få udvidet dit netværk og bliv klar til at indtage din plads i musikbranchen.

Du har måske arbejdet med musik før, eller også vil du gerne kickstarte din karriere i branchen? Måske på et pladeselskab eller en festival? Måske som tourmanager, koncertarrangør eller booking agent? Det kan også være, at du bare har en seriøs interesse for unikke musikoplevelser og et ønske om at blive klogere på branchen generelt.

Innovative Music Management vil give dig værktøjerne til at få gjort dine ambitioner til virkelighed. Du vil få vigtige kontakter og unik viden til at påbegynde eller fortsætte dit arbejde i den konkurrenceprægede musikindustri. Gennem hele forløbet vil dygtige og etablerede branchefolk videregive deres viden og erfaringer til dig. 

Innovative Music Management består af 7 sessions undervist af professionelle der til dagligt arbejder i musikbranchen. Hvor vi hjælper dig med at finde din vej ind i musikbranchen gennem kompetenceudvikling, netværk, sparring og fællesskab.

ANSØG SENEST 26 MAJ

Du modtager svar om du er blevet optaget den 27 maj. Du kan ansøge om en plads i Roskilde eller Aarhus.

Roskilde

Maglekildevej 7, Roskilde
10 august (session 1+2, kl. 10)
24 august (session 3, kl. 9:30)
7 september (session 4, kl. 9:30)
21 september (session 5, kl. 9:30)
5 oktober (session 6, kl. 9:30)
19 oktober (session 7, kl. 9:30)

Aarhus

Studsgade 10a, 1 sal
10 august (session 1+2, kl. 10)
24 august (session 3, kl. 9:30)
7 september (session 4, kl. 9:30)
21 september (session 5, kl. 9:30)
5 oktober (session 6, kl. 9:30)
19 oktober (session 7, kl. 9:30)
PRIS

6550 kr

eller del betalingen op over 4 måneder (1637,5 kr/md)
Første rate skal betales senest den 2 juni

Sessions

KICK OFF & BRANCHEKENDSKAB

I det første modul på Innovative Music Management møder du de andre deltagere på holdet; i lærer hinanden at kende og bliver sammen introduceret til jeres forløb.
Det er afgørende at have et stærkt netværk i musikbranchen, og derfor vil vi særligt arbejde med dette aspekt i det første modul. Du vil ligeledes få udvidet dit branchekendskab gennem en grundig gennemgang af musikbranchens opbygning og et overblik over branchens største aktører.

IDÈ & KONCEPTUDVIKLING

På dette modul vil du blive præsenteret for metoder til ide- og konceptudvikling, der hjælper dig med at gøre afstanden mellem tanke og handling kortere. Vi vil arbejde med, hvordan man vurderer og udvælger innovative musikideer til videreudvikling, og hvordan du som music manager sikrer, at dine ideer og koncepter genererer værdi – både på kort og på lang sigt.

FORRETNINGSFORSTÅELSE & ØKONOMI

Fremtidens musikindustri er i konstant forandring, og imens efterspørgslen på dine evner til at tænke kreativt og innovativt er større end nogensinde før, forventer musikselskaberne samtidig, at din forretningsforståelse og evne til at holde styr på budgetter er helt i top. Dette modul har til formål at give dig et indblik i de økonomiske og forretningsmæssige aspekter af musikbranchen samt give dig en række essentielle redskaber til at kunne analysere og vurdere det økonomiske potentiale i forskellige musikprojekter og koncepter.

PROJEKTLEDELSE I MUSIKBRANCHEN

Både store og små projekter kræver effektiv og bæredygtig ledelse for at kunne udvikles og eksekveres med succes. Uanset om du arbejder på en pladeudgivelse eller er med til at arrangere en festival, er det vigtigt at vide, hvordan man leder et projekt optimalt. På dette modul vil du blive præsenteret for de mest essentielle og brugbare projektledelsesværktøjer, og du kommer til at arbejde med udvalgte cases, hvor værktøjerne prøves af samt diskuteres.

MUSIKAFTALER

Musikaftaler kan vise sig i mange forskellige afskygninger, og på dette modul anskueliggøres de afgørende elementer inden for dette komplekse felt i musikbranchen. Du vil komme helt ind under huden på branchen og få indsigt i, hvordan man bedst muligt navigerer i de mange muligheder, der er inden for udformningen af musikaftaler.

PR, MARKETING & SOCIALE MEDIER

Størstedelen af musikbranchens kommunikation foregår i dag på digitale og sociale medieplatforme. Dette har ændret vilkårene for markedsføring radikalt, hvilket stiller store krav til nuværende arrangører og managers. På dette modul vil du modtage konkrete PR og marketings-redskaber, som du kan bruge i din karriere, og du bliver præsenteret for spændende cases og forskellige eksempler på markedsføring fra musikbranchen.

PARTNERSKABER I MUSIKBRANCHEN

Man kommer ikke langt i musikbranchen uden partnerskaber og stærke samarbejdsrelationer. Dette modul vil bl.a. lære dig, hvordan du kan forholde dig til samarbejdspartnere og interessenter, når din forretningsidé skal udvikles i branchen. Vi vil i samme omgang tage et kig på de internationale muligheder, som partnerskaber kan åbne op for, og som vil kunne skabe merværdi for dit projekt eller din artist.

Fællesskab & netværk

Hos Innovative Music Management er vi dedikerede til at bygge bro mellem talentfulde individer og musikindustrien gennem et dynamisk fællesskab. Vi forstår vigtigheden af stærke netværk for at sikre en succesfuld karriere inden for musik. Gennem vores platform har utallige deltagere dannet varige venskaber og professionelle relationer, der har åbnet døre til musikverdenen. Som deltager får du eksklusiv adgang til vores lukkede netværk af alumner og branchefolk. Dette giver dig muligheden for at pleje dit netværk og deltage i særlige netværksevents, der kan accelerere din karriere.

Hvem deltager

Innovative Music Management er stedet for dig, der drømmer om en karriere i musikverdenen – uanset om du sigter mod at arbejde på pladeselskaber, booking bureauer, management, som uafhængig kunstner, eller inden for kultur på anden vis. Din motivation og passion for musik vejer tungest i vores udvælgelse. Uanset dit nuværende niveau, er erfaring ikke et krav – vi hjælper dig på det stadie, du befinder dig på lige nu.

FAQ

HVEM ER KURSET FOR?

Innovative Music Management er for dig, som brænder for at skabe en levevej med musikken i fokus. Du skal ansøge om en plads på forløbet, hvis du vil udvikle dine kompetencer og få et tættere indblik i musikbranchens mange aspekter. Gennem de 7 sessions udvides dit netværk med erfarne branchefolk og ligesindede, der ligesom dig drømmer om at arbejde seriøst med musik. I vores vurdering af din ansøgning, lægger vi stor vægt på motivation og lyst til at engagere sig i undervisningen. Tidligere erfaring i branchen er ikke et krav inden forløbet – vi hjælper dig på det stadie, du befinder dig på lige nu.

SKAL MAN HAVE ERFARING FRA BRANCHEN?

Nej. Tidligere erfaring i branchen er ikke et krav inden forløbet – vi hjælper dig på det stadie, du befinder dig på lige nu. Vores deltagere bliver valgt på baggrund af deres motivation og ambitioner.

HVORDAN ANSØGER MAN?

For at få en plads på Innovative Music Management skal du sende en motiveret ansøgning. Når vi gennemgår din ansøgning, lægger vi vægt på, at du er engageret og har lysten til at deltage aktivt på hele forløbet. Det er ikke et krav, at du allerede er etableret i branchen, men det er vigtigt, at du brænder for en fremtid i musikbranchen. Vis os hvem du er og hvorfor du vil med på forløbet.

HVORNÅR FÅR MAN SVAR OM MAN ER OPTAGET?

Du får besked om du er en af de heldige der er blevet optaget på forløbet dagen efter ansøgningsfristen. Ansøgningsfristen finder du i boksen højere oppe på denne side. Hvis du bliver optaget, skal du indenfor 7 dage betale den første rate til kurset.

KAN JEG BETALE OVER FLERE GANGE?

Ja. Det er muligt at betale forløbet over 4 gange. Betalingen foregår den sidste bankdag i hver måned.

KURSUSBEVIS & NETVÆRK

Du modtager et kursusbevis, når du har gennemført brancheforløbet, som du kan benytte i forbindelse med dit CV eller til kommende arbejdsgivere. Derudover får du adgang til vores lukkede netværksgruppe for tidligere kursister og branchefolk, hvor du kan holde dit netværk ved lige samt deltage i vores netværks begivenheder.

Har du spørgsmål?

Jane Brejnholt
Kursusansvarlig
kundeservice@innovativemusic.dk
Telefon: 71 74 74 19
Hovedkontor

Maglekildevej 7
4000 Roskilde

+45 71 74 74 19