fbpx

MUSIC BUSINESS MASTERCLASS

Med vores Music Business Masterclass-overbygning gennemgår du 6 intensive moduler der bringer endnu tættere på branchen, bliver tilknyttet vores mentorship-program hvor personlig sparring er i fokus, møder musikbranchen på virksomhedsbesøg samt modtager den eksklusive Music Business Masterclass-certificering. Vi optager kun 12 deltagere pr hold. Se videoen eller læs mere herunder.

Tidligere deltagere giver forløbet 4.7 á 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Overbygningen er udelukkende for tidligere eller nuværende deltagere på vores grundforløb Innovative Music Management eller Innovative Artist Academy.

RESERVÉR DIN PLADS

Deadline for tilmelding er den 1 juni
eller så længe der er pladser – der er 12 pladser pr by.

ROSKILDE
 
Datoer: 13 august, 27 august, 10 september, 24 september, 9 oktober, 22 oktober
AARHUS
 
Datoer: 13 august, 27 august, 10 september, 24 september, 8 oktober, 22 oktober
Alle dage er fra kl. 9 – 14
Pladser: 12 stk. (pr by)

Fortsæt direkte fra grundforløbet: 5.950 kr.

Du er igang eller har afsluttet grundforløbet Innovative Music Management eller Innovative Artist Academy indenfor de seneste 12 måneder.
Du betaler 100 kr. når du reserverer pladsen
Resterende beløb betales over 5 måneder fra 1. juni – 1190 kr. pr måned.

12 måneder efter grundforløb: 6.450 kr.

Du er igang eller har afsluttet grundforløbet Innovative Music Management eller Innovative Artist Academy for mere end 12 måneder siden.
Du betaler 100 kr. når du reserverer pladsen
Resterende beløb betales over 5 måneder fra 1. juni – 1260 kr. pr måned.

MODULER

A&R PROCESSEN OG PRODUCT MANAGEMENT

Dette modul vil give dig en indgående indsigt i A&R-processen og i arbejdet med en artist eller et musikprodukt. Vi ser på hvordan man kan skabe de bedst mulige forudsætninger for at få succes med sin artist eller sit produkt, og du lærer derudover at skabe din egen product management-strategi.

LIVEINDUSTRIEN

I dette modul ser vi nærmere på liveindustrien og dens afgørende betydning for musikbranchen. Du vil få svar på spørgsmål som: Hvilke synergier opstår der mellem bookingbureauer, festivaler og spillesteder, og hvordan ser økonomien og de forskellige aftaleforhold i liveindustrien ud?

Online Music Marketing: Kampagne strategier, Social Media & Digital Bevisthed

I dette modul øges din digitale forståelse, og du vil lære hvordan du kan skabe unik synlighed for dit produkt online. Vi ser på de seneste trends inden for den digitale udvikling, og på hvilke strategier som kan bringe dig forrest i køen, når du skal markedsføre et musikprodukt.
Vi retter et skarpt blik på de nyeste redskaber og fremadstormende teknologier inden for de sociale medier, og vi dykker ned i allerede eksisterende cases og ser på deres styrker og udfordringer. Du lærer desuden at udvikle din egen kampagnestrategi.

MANAGEMENT & ARTISTUDVIKLING

I dette modul vil du lære hvilke aspekter som er helt essentielle i arbejdet som manager, og du vil få et indgående kendskab til en managers arbejdsrolle i forhold til en artist eller et musikprodukt. Du lærer desuden hvordan man kan skabe en succesfuld, langsigtet strategi omkring en artist.

Music Publishing & Licensering

Musik bruges i vidt forskellige sammenhænge lige fra film, tv, web, radio til noget helt femte. Men hvad vil det sige at licensere musik? Hvilken rolle spiller publishing-selskaberne i musikbranchen? og hvordan ser de typiske aftaler for dette ud? Disse er blot nogle af de spørgsmål vi forsøger at besvare i dette modul.

Forretningsudvikling & Eksamination

I det sidste modul ‘Forretningsudvikling & Eksamination’ ser vi på processen i at udvikle sin egen virksomhed og på hvordan man kan skabe et konkurrencedygtigt og unikt koncept. Som en del af modulet indgår en gruppeeksamen, hvor I med udgangspunkt i de tidligere moduler skal afprøve jeres evner og skabe jeres eget forretningskoncept i musikbranchen.

+ virksomhedsbesøg (tidligere: Universal Music, RedBull Music, The Bank m.v.)

+ mentorship-program

+ music business masterclass-certificering

VIRKSOMHEDSBESØG

Som en del af Music Management Masterclass tager vi på virksomhedsbesøg, hvilket inkludere et unikt indblik i virksomhedens organisation og arbejde. Samt skabes der en mulighed for at udvide sit netværk yderligere.

Tidligere har vi blandt andet besøgt Universal Music, RedBull Music, The Bank, Glass Management m.fl.

MENTORSHIP-PROGRAM

På Music Business Masterclass arbejder vi med dig og dine projekter. Med vores mentorship-program modtager du personlig sparring fra en tilknyttet mentor, hvor fokus ligger på din personlige udvikling.

FAQ

Skal man have et projekt for at deltage?

Nej det skal du ikke. Du behøver ikke komme med et konkret projekt for at deltage på forløbet.

Hvordan foregår mentorordningen?

Du vil møde 2 mentorer på forløbet gennem 2 personlige sessions á ca. 25 min pr gang. Her sparre mentorerne med dig omkring din vej ind i branchen, hvad enten du er artist, manager eller noget andet. Ligeledes kan der tages udgangspunkt i konkrete problemstillinger eller eventuelle projekter du er igang med. Uanset hvad, så handler mentorordning om at skabe de bedste forudsætninger for dine ambitioner.

Hvordan foregår virksomhedsbesøget og hvad er formålet?

Idéen bag virksomhedsbesøget er at vi skal møde branchen derude hvor tingene forgår. Blive introduceret til en konkret virksomhed, netværke og høre omkring deres take på branchen. Det er en oplagt mulighed for at kigge ned i maskinrummet. Vi har besøgt en lang række forskellige virksomheder i branchen og besøgene foregår typisk en hverdag.

Hvad mere får jeg ud af at deltage, nu hvor jeg har taget grundforløbet?

Grundforløbet har givet dig nogle generelle forudsætninger for forståelse af branchen og dens sammenhængskraft. På overbygningen går vi meget mere i dybden med konkrete emner, vi løfter simpelthen niveauet yderligere, så du står så stærkt som muligt i branchen. Du får helt nye kontakter, et utrolig stærkt cv, en plan for din videre karriere og værktøjer til at skabe vejen foran dig.

Hvem er forløbet for?

Forløbet er for alle tidligere eller nuværende deltagere på Innovative Artist Academy og Innovative Music Management. Vi samler således både artister, musikere, sangskrivere og kommende branchefolk, da vi ser nogle fantastiske samarbejder opstå på den baggrund.

Hvorfor er der kun 12 pladser?

Vi ønsker at sikre at der er nok tid til at vi kan gå i dybden med den enkelte. Så du får det maksimale udbytte af forløbet. Vi ved at dem som kommer igennem vores masterclass har rigtig gode forudsætninger for en fremtid i branchen, dette skyldes bl.a. at vi har mere fokus på den enkelte.

Hvordan foregår eksamen og kan man dumpe?

Først og fremmest, nej du kan ikke dumpe. Formålet med eksamen er, at du skal teste dine egne evner af. Det er en mulighed for at få bekræftet hvor meget du faktisk har lært gennem både grundforløbet og overbygningen ift hvor du startede.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har gjort det nemt og bekvemt, så det ikke er en dyr udskrivning at deltage på forløbet. Du betaler således kun 100 kr. når du reservere din plads, det beløb fratrækkes den samlede pris. Det resterende beløb deles op over 5 måneder og betales den sidste hverdag i hver måned. Du kan se hvornår ratebetalingen begynder i boksen under tilmelding.