MUSIC BUSINESS MASTERCLASS

Tilmeld dig senest den 13. jan

Der er kun 12 pladser på forløbet

MUSIC BUSINESS

MASTERCLASS

Med vores Music Business Masterclass-overbygning gennemgår du 5 intensive moduler der bringer endnu tættere på branchen, bliver tilknyttet vores mentorship-program hvor personlig sparring er i fokus, møder musikbranchen på virksomhedsbesøg samt modtager den eksklusive Music Business Masterclass-certificering. Vi optager kun 12 deltagere pr hold. Se videoen eller læs mere herunder.

* Overbygningen er udelukkende for tidligere eller nuværende deltagere på vores grundforløb Innovative Music Management eller Innovative Artist Academy.

Her er dit udbytte

  5 nye intensive moduler med en række nye undervisere direkte fra branchen.
  Længere og mere dybdegående moduler, med mere tid til den enkelte.
  Virksomhedsbesøg hos en spændende organisation i musikbranchen.
  Mentorship-program med personlig sparring fra en tilknyttet mentor, hvor fokus ligger på din personlige udvikling.
  Et væsentligt styrket cv, et udvidet netværk, større indblik og viden om branchen samt nye konkrete værktøjer.
Tilmeld dig senest den 22 januar

Der er kun 12 pladser på forløbet

Roskilde

  Sted

Maglekildevej 7, Roskilde

  Kursusdage

12. feb, kl. 10-15

19. feb, kl. 09:30-15 (inkl sparring)

04. mar, kl. 09:30-13

26. mar, kl. 09:30-13

15. april, kl. 09:30-15 (inkl sparring)

   Music Masterclass Certificering

Den samlede pris er: 5450 kr
eller 1040 kr/md. over 5 måneder pr 1 februar.
Du betaler 250 kr. når du tilmelder dig. 
De 250 kr i reservationsgebyr fratrækkes den samlede pris.

Du bliver undervist i følgende moduler

A&R Processen og product management

Dette modul vil give dig en indgående indsigt i A&R-processen og i arbejdet med en artist eller et musikprodukt. Vi ser på hvordan man kan skabe de bedst mulige forudsætninger for at få succes med sin artist eller sit produkt, og du lærer derudover at skabe din egen product management-strategi.

Liveindustrien

I dette modul ser vi nærmere på liveindustrien og dens afgørende betydning for musikbranchen. Du vil få svar på spørgsmål som: Hvilke synergier opstår der mellem bookingbureauer, festivaler og spillesteder, og hvordan ser økonomien og de forskellige aftaleforhold i liveindustrien ud?

Online Music Marketing: Kampagne strategier, Social Media & Digital Bevisthed

I dette modul øges din digitale forståelse, og du vil lære hvordan du kan skabe unik synlighed for dit produkt online. Vi ser på de seneste trends inden for den digitale udvikling, og på hvilke strategier som kan bringe dig forrest i køen, når du skal markedsføre et musikprodukt.
Vi retter et skarpt blik på de nyeste redskaber og fremadstormende teknologier inden for de sociale medier, og vi dykker ned i allerede eksisterende cases og ser på deres styrker og udfordringer. Du lærer desuden at udvikle din egen kampagnestrategi.

Management & artistudvikling

I dette modul vil du lære hvilke aspekter som er helt essentielle i arbejdet som manager, og du vil få et indgående kendskab til en managers arbejdsrolle i forhold til en artist eller et musikprodukt. Du lærer desuden hvordan man kan skabe en succesfuld, langsigtet strategi omkring en artist.

Music Publishing & Licensering

Musik bruges i vidt forskellige sammenhænge lige fra film, tv, web, radio til noget helt femte. Men hvad vil det sige at licensere musik? Hvilken rolle spiller publishing-selskaberne i musikbranchen? og hvordan ser de typiske aftaler for dette ud? Disse er blot nogle af de spørgsmål vi forsøger at besvare i dette modul.

Virksomhedsbesøg

Som en del af Music Management Masterclass tager vi på virksomhedsbesøg, hvilket inkludere et unikt indblik i virksomhedens organisation og arbejde. Samt skabes der en mulighed for at udvide sit netværk yderligere.

Tidligere har vi blandt andet besøgt Universal Music, RedBull Music, The Bank, Glass Management m.fl.

Mentorship-program

På Music Business Masterclass arbejder vi med dig og dine projekter. Med vores mentorship-program modtager du personlig sparring fra en tilknyttet mentor, hvor fokus ligger på din personlige udvikling.

Hør hvad underviseren Simon siger om kuset

Tidligere deltagere giver forløbet 4.7 á 5

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du finde svar på forskellige spørgsmål vedrørende kurset.

Skal man have et projekt for at deltage?

Nej det skal du ikke. Du behøver ikke komme med et konkret projekt for at deltage på forløbet.

Hvordan foregår mentorordningen?

Du vil møde 2 mentorer på forløbet gennem 2 personlige sessions á ca. 15 min pr gang. Her sparre mentorerne med dig omkring din vej ind i branchen, hvad enten du er artist, manager eller noget andet. Ligeledes kan der tages udgangspunkt i konkrete problemstillinger eller eventuelle projekter du er igang med. Uanset hvad, så handler mentorordning om at skabe de bedste forudsætninger for dine ambitioner.

Hvordan foregår virksomhedsbesøget og hvad er formålet?

Idéen bag virksomhedsbesøget er at vi skal møde branchen derude hvor tingene forgår. Blive introduceret til en konkret virksomhed, netværke og høre omkring deres take på branchen. Det er en oplagt mulighed for at kigge ned i maskinrummet. Vi har besøgt en lang række forskellige virksomheder i branchen og besøgene foregår typisk en hverdag.

Hvad mere får jeg ud af at deltage, nu hvor jeg har taget grundforløbet?

Grundforløbet har givet dig nogle generelle forudsætninger for forståelse af branchen og dens sammenhængskraft. På overbygningen går vi meget mere i dybden med konkrete emner, vi løfter simpelthen niveauet yderligere, så du står så stærkt som muligt i branchen. Du får helt nye kontakter, et utrolig stærkt cv, en plan for din videre karriere og værktøjer til at skabe vejen foran dig.

Hvem er forløbet for?

Forløbet er for alle tidligere eller nuværende deltagere på Innovative Artist Academy og Innovative Music Management. Vi samler således både artister, musikere, sangskrivere og kommende branchefolk, da vi ser nogle fantastiske samarbejder opstå på den baggrund.

Hvorfor er der kun 12 pladser?

Vi ønsker at sikre at der er nok tid til at vi kan gå i dybden med den enkelte. Så du får det maksimale udbytte af forløbet. Vi ved at dem som kommer igennem vores masterclass har rigtig gode forudsætninger for en fremtid i branchen, dette skyldes bl.a. at vi har mere fokus på den enkelte.

Er der nogle eksamen på Masterclassen?

Nej, der afholdes ingen eksamen på Masterclassen.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har gjort det nemt og bekvemt, så det ikke er en dyr udskrivning at deltage på forløbet. Du betaler således kun 250 kr. når du reservere din plads, det beløb fratrækkes den samlede pris. Det resterende beløb deles op over 5 måneder og betales den sidste hverdag i hver måned. Du kan se hvornår ratebetalingen begynder i boksen under tilmelding.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere, som er klar til at besvare dine spørgsmål.

Tina Madsen

+45 71 74 74 19
kundeservice@innovativemusic.dk
Hovedkontor

Maglekildevej 7
4000 Roskilde

+45 71 74 74 19