fbpx

MUSIC BUSINESS MASTERCLASS

Med vores Music Business Masterclass-uddannelse gennemgår du 6 intensive moduler, bliver tilknyttet vores mentorship-program, møder musikbranchen på virksomhedsbesøg samt modtager en Music Business Masterclass-certificering. Se videoen eller læs mere herunder.

Forløbet er udelukkende for tidligere eller nuværende deltagere på vores grundforløb Innovative Music Management eller Innovative Artist Academy.

HER ER MODULERNE DU SKAL

FORBEREDE DIG PÅ

A&R PROCESSEN OG PRODUCT MANAGEMENT

Dette modul vil give dig en indgående indsigt i A&R-processen og i arbejdet med en artist eller et musikprodukt. Vi ser på hvordan man kan skabe de bedst mulige forudsætninger for at få succes med sin artist eller sit produkt, og du lærer derudover at skabe din egen product management-strategi.

LIVEINDUSTRIEN

I dette modul ser vi nærmere på liveindustrien og dens afgørende betydning for musikbranchen. Du vil få svar på spørgsmål som: Hvilke synergier opstår der mellem bookingbureauer, festivaler og spillesteder, og hvordan ser økonomien og de forskellige aftaleforhold i liveindustrien ud?

Online Music Marketing: Kampagne strategier, Social Media & Digital Bevisthed

I dette modul øges din digitale forståelse, og du vil lære hvordan du kan skabe unik synlighed for dit produkt online. Vi ser på de seneste trends inden for den digitale udvikling, og på hvilke strategier som kan bringe dig forrest i køen, når du skal markedsføre et musikprodukt.
Vi retter et skarpt blik på de nyeste redskaber og fremadstormende teknologier inden for de sociale medier, og vi dykker ned i allerede eksisterende cases og ser på deres styrker og udfordringer. Du lærer desuden at udvikle din egen kampagnestrategi.

MANAGEMENT & ARTISTUDVIKLING

I dette modul vil du lære hvilke aspekter som er helt essentielle i arbejdet som manager, og du vil få et indgående kendskab til en managers arbejdsrolle i forhold til en artist eller et musikprodukt. Du lærer desuden hvordan man kan skabe en succesfuld, langsigtet strategi omkring en artist.

Music Publishing & Licensering

Musik bruges i vidt forskellige sammenhænge lige fra film, tv, web, radio til noget helt femte. Men hvad vil det sige at licensere musik? Hvilken rolle spiller publishing-selskaberne i musikbranchen? og hvordan ser de typiske aftaler for dette ud? Disse er blot nogle af de spørgsmål vi forsøger at besvare i dette modul.

Forretningsudvikling & Eksamination

I det sidste modul ‘Forretningsudvikling & Eksamination’ ser vi på processen i at udvikle sin egen virksomhed og på hvordan man kan skabe et konkurrencedygtigt og unikt koncept. Som en del af modulet indgår en gruppeeksamen, hvor I med udgangspunkt i de tidligere moduler skal afprøve jeres evner og skabe jeres eget forretningskoncept i musikbranchen.

+ virksomhedsbesøg (tidligere: Universal Music, RedBull Music, The Bank m.v.)

+ mentorship-program

+ music business masterclass-certificering

MENTORSHIP-PROGRAM

På Music Business Masterclass arbejder vi med dig og dine projekter. Med vores mentorship-program modtager du personlig sparring fra en tilknyttet mentor, hvor fokus ligger på din personlige udvikling.

RESERVÉR DIN PLADS

Deadline for tilmelding er den 17 november
eller så længe der er pladser.

Datoer: 18 januar, 2 februar, 15 februar, 1 marts, 22 marts, 19 april

Tidspunkt: Kl. 10 – 15

Sted: Maglekildevej 7, 4000 Roskilde

Pladser: 12 stk.

HVAD SKAL JEG BETALE

& HVORNÅR?

Reserverer du din plads inden den 8. november, får du 5% rabat oveni nedenstående priser.

Pris med rabat: 6.400 kr.

Du er igang eller har afsluttet grundforløb indenfor de seneste 6 mdr.
Du betaler 400 kr. når du reserverer pladsen
Resterende beløb betales over 5 måneder fra 1. januar

Normalpris: 8.000 kr.

Du har afsluttet dit grundforløb for mere end 6 mdr. siden
Du betaler 400 kr. når du reserverer pladsen
Resterende beløb betales over 5 måneder fra 1. januar

Når du reserverer din plads indbetaler du 400 kr. som bekræftelse på din reservation. Dette beløb trækkes fra det samlede beløb du skal betale. Det resterende beløb betales herefter over 6 månedlige rater fra 1. januar.