fbpx

Vi har samlet eliten i musikbranchen

rasmus1
Rasmus Søby Andersen
Referencer: Universal Music, Copenhagen Music, PDH Music

Rasmus Søby Andersen var fra 2006 til 2012 del af det danske elektrorock band Ginger Ninja, og har sidenhen været ansat hos et af Danmarks største booking bureauer PDH Music, som repræsenterer navne som Mads Langer, Tim Christensen, Marie Key, Julias Moon, Vinnie Who, L.I.G.A. m.fl.

Rasmus startede sin musikalske løbebane på Mymusic.dk, hvor han i 2002 spillede i For Evigt Pasha, sammen med Jens Skov og Troels Abrahamsen (Veto, EXEC) og Virk Stenbæk Kristensen (Birk Storm). I dag sidder han som agent og manager hos Universal Musics Copenhagen Music, hvor han arbejder med artister som Joey Moe, L.I.G.A, Julias Moon og Vild Smith.

mortenh
Morten Hjort
Referencer: Universal Music, Copenhagen Records, IFPI

Morten Hjort har etableret sig som en af de skarpeste indenfor innovation i musikbranchen, og har blandt andet skabt den succesfulde musikplatform musik.dk. Morten har arbejdet hos Universal Music Denmark i stillingen som Head of Innovation, og nu er han både ejer af virksomheden Oh Deer Inc. og medstifter af musikplatformen OneRights.

Morten har en BA i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) og har tidligere været ansat hos Copenhagen Records som Digital Media Manager samt været en aktiv foredragsholder og underviser på blandt andet RMC.

søren
Søren Arnholt
Referencer: Northside Festival, Tinderbox Festival, Nephew
Søren Arnholt er trommeslager i det danske band Nephew, som han var med til at starte i 1996. Siden da har Søren og bandet spillet utallige koncerter i ind- og udland, og har vundet et hav af musikpriser – blandt andet Nordic Music Awards 2004 (Årets Nye Danske Artist), Zulu Awards (2004, 2007, 2010), P3 Guld (2004, 2007, 2010), Danish Music Awards (2005, 2007), Årets Steppeulv (2005), Årest Mest Downloadede album i Danmark og MTV Europe Music Awards (2007).
Udover at være musiker i Nephew, er Søren også ansvarlig for events, pladsudsmykning, publikumsaktiviteter mm. på Northside Festival i Aarhus og Tinderbox i Odense.

“Innovative Music Management er en spændende, ny type uddannelse, der giver eleverne et holistisk syn på det at arbejde i musik- og eventbranchen. Gennem forskellige forløb med kyndige undervisere fra branchen oparbejder eleverne et oplevelsesøkonomisk blik på branchen, et foretagsomt mindset og en række værktøjer til at navigere i et komplekst felt. Det har været en fornøjelse at se, hvordan flere elever på Innovative Music Management-forløbet efterfølgende er gået ud i branchen, og har realiseret deres drøm, og arbejder med de redskaber, de har lært på forløbet.”
– Cille Veje, Cille Veje Oplevelsesdesign

Simon Mark Sørensen_2019
Simon Mark Sørensen
Referencer: B Group, Universal Music, Roskilde Festival

Simon Mark Sørensen har en baggrund hos Universal Music Denmark som huser artister som Shaka Loveless, Wafande, Rihanna, James Bay og mange flere. Her har han arbejdet med A&R og Product Management. I denne periode var han involveret i en lang række musikudgivelser fra selskabets helt store danske artister.

Simon er idag multi-iværksætter og manden bag det danske konglomerat B Group, som er en succesfuld virksomhed der primært beskæftiger sig indenfor de kreative industrier. Virksomheden har på kort tid opnået stor succes og er aktive på det skandinaviske marked. B Group samarbejder med en lang række af de største aktører indenfor musikbranchen, heriblandt SmukFest, Northside Festival, Tinderbox, Roskilde Festival, LiveNation, Sony Music, Universal Music m.fl. Simon har en BA i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium.

mette
Mette Wiene Zähringer
Referencer: Iceberg Music Group

Mette Zähringer er Label, Publishing & Marketing Manager hos Iceberg Music Group, et skandinavisk indie-selskab, som hovedsagligt opererer på det internationale marked. Hun arbejder til dagligt med at placere musik i reklamer, TV-serier og film, og Iceberg Music Group står bag over 800 egne masters præsenteret i både trailere, film og videospil. Iceberg Music Group har ligeledes fostret talenter som Dúné og The Blue Van.

Mette er også medlem af bestyrelsen hos DMFF, brancheforeningen for de professionelle danske musikforlæggere.

unnamed
Jesper Winther Knudsen
Referencer: Universal Music, MBO

Jesper har en kandidatgrad i marketing fra Aalborg Universitet og startede i musikbranchen i 2006, da han fik en projektansættelse hos The Music Business Organisation (MBO) A/S. I 2007 blev han fastansat hos MBO i en stilling som Business & Legal Affairs Assistant og har siden da arbejdet med musikrettigheder og indgåelse og udarbejdelse af musikkontrakter.

I 2011 blev MBO opkøbt af Universal, hvorefter Jesper overgik til stillingen Senior Business & Legal Affairs Manager, og i dag sidder han i stillingen Head of Legal & Business Affairs & Production. Jesper er involveret i forhandling og indgåelse af samtlige af selskabets artistrelaterede kontrakter samt varetagelse af rettigheder generelt. Jesper har bl.a. været med til at indgå kontrakt med store danske navne som Lukas Graham, Nik & Jay, Nephew, Shaka Loveless, Tina Dickow, Lars Lilholt og mange flere.

PeterMunck2
Peter Munck
Referencer: Virgin Records, Quarterback Entertainment

Peter Munck er A&R i pladeselskabet Virgin Records, som er et underselskab til Universal Music. Han har tidligere arbejdet som manager for nyere navne som blandt andre Mendoza, M.I.L.K. og Gregersen, som en del af managementbureauet Quarterback Entertainment, der også huser artister som Volbeat, L.O.C., Baby In Vain og mange flere.

Peter startede allerede som 16-årig en professionel DJ-karriere og har også været en del af det danske hiphop-kollektiv Flødeklinikken.
Han er en aktiv kultur-entreprenør med mange musik- og klubevents i rygsækken, og har læst erhversvøkonomi (HA) med fokus på Entreprenørskab og Innovation på Syddansk Universitet.
Emil-1
Emil Sørensen
 Referencer: Volume, Frost Festival

Emil Sørensen har en bachelor i Music Management fra Det Rytmiske Musikkonservatorium, og sidder i dag i stillingen ‘Business Developer & Digital Content’ hos content- og konsultenbureauet Volume. Her har han blandt andet arbejdet på projekter som MØ x MICROSOFT og MEW365.

Emil er også projekteder på Frost Bites, som er en række intimkoncerter i forbindelse med Frost Festival. Tidligere har man også kunne finde ham hos Lydkanten, Det Musiske Hus og Roskilde Festival.

Augusta Glahn-Abrahamsen
Augusta Glahn-Abrahamsen
Referencer: Heartland Festival, KarriereKanonen, Radiovært

I 2008 startede Augusta Glahn-Abrahamsen på DR, først som vært på P3, og sidenhen vært på flere formater på P6 BEAT. Med årene har hun både interviewet helt grønne talenter, ligesom hun har siddet med garvede musikere og skulle formidle deres historier og musik til et bredt publikum. Men hendes fokus skiftede fra radioen til musikvækstlaget, da hun i 2014 overtog stillingen som projektleder for talentudviklingsprojektet KarriereKanonen. KarriereKanonen har gennem tiden hjulpet bands som Minds of 99, Katinka, Vild Smith, Eclectic Moniker, Dør nr. 13 og Djames Braun frem, og trådene bag et projekt i størrelse som dette har Augusta Glahn-Abrahamsen været med til at strukturere, trække i og organisere, så det år efter kunne gå i luften.

Nu er hun freelance projektleder og journalist, og arbejder med flere forskellige kunder om at optimere, strukturere og formidle deres historier.

Ole-Nørup-sh-350x210
Ole Nørup
Referencer: The Bank

Ole Nørup er en af stifterne af det uafhængige nordiske full-service musikselskab, The Bank, som er repræsenteret med kontorer og studier i både København og Stockholm. Ligeledes ventes firmaet at åbne i Oslo og Helsinki inden for nærmeste fremtid. The Bank opererer inden for management, publishing, booking og musikudgivelse, og i deres arbejde med artister kommer de både omkring artist-coaching, strategi, product development og A&R.

Ole Nørup arbejder ved siden af sit arbejde med at udvikle og udvide The Bank med navne som bla. The Minds Of 99 og SAVEUS. Han har i de sidste mange år arbejdet som manager og pladeselskabsmand for nogle af de største nye danske artister. Han er uddannet på Music Management i København og stiftede allerede under uddannnelse sit første firma We Do Management, som efter tre år blev til det der i dag er grundstenen i The Bank. Udover at tælle bla. navne som Karl William og The Minds Of 99, stod We Do Management også  for udviklingen af pladeselskabet CHEFF Records der husede navne som KIDD, TopGunn, Klumben og ELOQ.  WDM agerede både pladeselskab og management for artisterne i CHEFF Records.

The Bank arbejder pt. med bla. disse danske artister og sangskrivere: Hugo Helmig, The Minds Of 99, Nephew, SAVEUS, Emil Falk, Andreas Krüger, Caroline Henderson, Peter Sommer, Alphabeat, AV AV AV, Fool og ELOQ.

Signe-Gren-e1549462060639
Signe Gren
Referencer: Heartbeats.dk, DR
Signe Gren er marketingansvarlig hos heartbeats.dk, et online kultursite og live radio etableret af dj og tidligere radiovært, Le Gammeltoft.
Signes arbejde indebærer bl.a. distributionsstrategier for Heartbeats’ branded content, udvikling af indhold til sociale medier og opsætning af kampagner.

Signe har en baggrund fra bureauverdenen, hvor hun tidligere har arbejdet som digital rådgiver hos Astrid Haug Bureau. Her har hun skrevet strategier og holdt workshops om sociale medier og digital strategi for bl.a. DR og Berlingske Media.

Signe er uddannet cand.comm. i Strategisk Kommunikation og Digitale Medier på Roskilde Universitet.

StefanCristopher
Stefan Cristopher Petersen
Referencer: Out of Office, Phlake

Stefan har en uddannelse i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium, og har derudover blandt andet arbejdet som Head of Management på Splay Networks DK, med PR og Booking hos Tomas Barfod, som national/international booker for Distortion Festival, Projekt Manager på Roskilde Festival og som Product Manager på Warner Music Denmark.

I dag er han manager for School of X og Phlake, hvor sidstnævnte bl.a. har haft æren af at åbne Orange Scene på Roskilde Festival.

“Skal du igangsætte en salgsindsats for et band, arrangere en turné, et musikevent, en festival – så er der tale om et projekt, der skal ledes effektivt for at opnå det ønskede resultat. Derfor er de grundlæggende projektledelsesværktøjer, som at have en klar målsætning, håndtering af forskellige interessenter, planlægning af opgaverne og organisering af arbejde, nyttige kompetencer i virkelighedens music management.”
– John Ryding Olsson, Partner Implement Consulting Group P/S

image001
Anders Hede
Referencer: Musikhuset Aarhus

Anders Hede arbejder til daglig som Kommerciel Chef hos Musikhuset Aarhus. Her står Anders bl.a. for samarbejdspartnere, funding, konceptudvikling, erhvervsarrangementer og storsalg. Anders Hede har arbejdet hos Musikhuset Aarhus siden 2001, og har tidligere arbejde som marketingchef samt salgs- og marketingchef hos Musikhuset Aarhus. Derudover er Anders indehaver af enkeltmandsvirksomheden “Fotogra-Free-Lance”.

Før Anders fik jobbet hos Musikhuset Aarhus, arbejdede han som Marketingkoordinator hos Morgenavisen Jyllands-Posten, først for bladsalg senere annonceafdelingen. Inden da, var Anders ansvarlig for markedsføring hos MJ Software IT, og marketing assistent hos Home.

Anders Hede er uddannet på Aarhus Business College, hvor han har studeret markedsføring på deres Erhvervsøkonomiske Diplomuddannelse (HD Merit) og derudover har taget deres Merkonom uddannelse.

Thomas-Heartbeat2012-e1447081698573
Thomas Bredahl
Referencer: Heartbeat Management, Volbeat

Thomas Bredahl er partner i music management-bureauet Heartbeat Management og repræsenterer Go Go Berlin, Lydmor, Bon Homme og Xolo Island.

Han har tidligere været professionel musiker i Volbeat og Gob Squad, og har spillet omkring 750 koncerter. Thomas er cand.soc. i erhvervsøkonomi og psykologi, og underviser både på Via Design og Det Jyske Musikkonservatium
fullsizeoutput_def
Mai Young Øvlisen
Referencer: Karrusel, Distortion, Dansk Live

Mai arbejder som kommunikationsansvarlig på Distortion i København og Karrusel i Odense. Som kommunikationsansvarlig sidder hun blandt andet med arbejdsopgaver som pressehåndtering, kommunikationsstrategi og sociale medier

Hun har arbejdet som projektleder på Cinema City på Roskilde Festivalen og været eventafvikler hos DR. Derudover er hun også kursusleder hos Dansk Live, hvor hun underviser Livetalent-linjen for unge, nye arrangører.
Hun er uddannet i Film og Medievidenskab på Københavns Universitet.

“Musikbranchen har ændret sig markant de seneste år, og der er en stigende efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft. Derfor er Innovative Music Management et væsentligt bidrag til dem, der ønsker en fremtid i branchen”
– Simon M. Sørensen, Universal Music / B Group

cille
Cille Veje
Referencer: VEGA, Very, Cover

Cille Veje er cand.mag. i Oplevelsesøkonomi og ejer af Cille Veje Oplevelsesdesign – et kreativt bureau med fokus på musikken. Her beskæftiger hun sig med alt fra PR til booking, undervisning og idé & konceptudvikling.

Cille har været freelance-booker på VEGA, hvor hun lavede koncert-PR for acts som Suspekt, Dúné, Stine Bramsen, Anne Linnet, Scarlet Pleasure m.fl. Derudover har hun udviklet projekter til en varieret skare af klienter – blandt andet Belvedere Vodka, Moet, DIESEL, Ford, Train og Eurovision – og underviser på alt fra Det Jyske Musikkonservatorium til KEA og Aarhus Universitet.
las
Las Thomsen
Referencer: Warner Music, Virgin Records, Universal Music, Shine Music

Las Thomsen var i perioden 1986-2002 Promotion Manager, Product Manager og A&R hos Virgin Records og lavede blandt andet internationel promo for Lenny Kravitz, Smashing Pumpkins, Rolling Stones, The Cult, Peter Gabriel, Skunk Anansie og Bryan Ferry.
Fra 2003 til 2008 var han Promotion Director og overordnet projektansvarlig hos Universal Music, hvor han arbejdede med artister som Magtens Korridorer, Sort Sol, Jokeren, The Storm, U2, Rammstein, Teitur, Tue West, Aqua, Hush etc.

I dag er han ejer af Shine Music, hvor han primært arbejder med promotion af danske navne som blandt andre The Savage Rose, Baal, Naja Rosa, Carpark North, Clemens, Kato, Tim Christensen, Pharfar, Kellermensch etc.

285124_10150257283386656_1428849_n
Jesper Bay
Referencer: Danske Koncrt & Kulturhuse, Bremen Teater, Hotel Cecil, IFPI, BMG

Jesper Bay er direktør for Danske Koncert- og Kulturhuse (DKK), partner i produktionsselskabet Body Of Work, og løser endvidere opgaver i sin egen konsulentvirksomhed MusicMatters. Han er formand for bestyrelsen i og medejer af Bremen Teater og Hotel Cecil i København og underviser på Rytmisk Musikkonservatoriums BA i Music Management.

Jesper har tidligere været medlem af Musikudvalget i Aarhus Kommune (2014-17), Statens Kunstråds Musikudvalg (2012-13), Kommunikations- og Marketingdirektør for IFPI Danmark (2003-2010) og haft ledende stillinger på pladeselskaberne Genlyd, BMG og Mega (1982-1997).

Jesper har tidligere været bestyrelsesmedlem og næstformand i Den Jyske Opera (2010-2016) og bestyrelsesmedlem i Musikzonen (2009-10) samt medlem af tværorganisatoriske udvalg og kulturministerielle arbejdsgrupper. Han er forfatter og medforfatter til to bøger om musikfaglige emner – senest ”Musikaftaler” (2006).

simonb
Simon Bergkjær
Referencer: VICE Media Scandinavia, Roskilde Festival

Simon Bergkjær er uddannet som KaosPilot i Aarhus og har bl.a. arbejdet som projektleder hos Roskilde Festival, primært hos innovationsenheden Orange Innovation. I dag er han Event & Activation Manager for VICE Media Scandinavia.

Simon har blandt andet været med til at udvikle MADE Festival, som er et nyt DIY projekt med fokus på teknologi, gadgets, kreativitet og vidensdeling. Ligeledes har han været en del af Orange Makerspace, som er Sanmarks største kreative prototype- og produktionsworkspace.

jesper_chromatic_kvadrat
Jesper Mikkelsen
Referencer: Volume, Crunchy Frog, MEC

Jesper Mikkelsen har en baggrund som kreativ og strategisk direktør på bureausiden, både i DK og UK og er derfor skarp på at arbejde med kommercielle kunder og udvikle stærke koncepter.

Med titlen Chief Strategy Officer hos Volume, arbejder han med musik på meget innovative måder både med og udenom de klassiske musikbrancheaktører. Volume står bl.a. bag kampagnerne MØ x Microsoft og MEW365.

img_7764
Jens Karlsson
Referencer: Scandinavia, KnowTheirName, Baest

Jens Karlsson er Social Media Manager i virksomheden Knowtheirname ApS og har siden 2014 været en fast del af teamet. Jens kommer med en baggrund inden for multimediedesign og informationsvidenskab og bruger denne viden til at drifte de sociale medier for virksomhedens klienter.

Derudover har Jens været frivilligkoordinator hos både Northside og Tinderbox. I dag er de store festivaler skiftet ud med to mindre lokale festivaler, nemlig Royal Metal Fest, hvor Jens sidder i bestyrelsen som ansvarlig for PR og Marketing, og Aarhus Vocal Festival, hvor Jens er en aktiv del af arbejdsgruppen.

Siden oktober 2015 har Jens også været manager for dødsmetalbandet BÆST.

Aage Stokholm sh
Aage Stokholm
Referencer: Grimfest

Aage Stokholm har siden festivalens start i 2004 været ejer og leder af Danmarks Grimmeste Festival “Grim Fest”, som i gennemsnit har omkring 1600 deltagende gæster og 300 frivillige, og som har haft besøg af navne som Asteroids Galaxy Tour, Mø, WhoMadeWho og Mike Sheridan.

Aage har i det arbejde opbygget hands-on erfaringer med alle aspekter af koncert- og festivalproduktion lige fra de store ledelsesmæssige beslutninger og økonomistyring til praktiske opgaver som toiletrengøring og pant af flasker.

Nis
Nis Bøgvad
Referencer: Copenhagen Film Music, EMI, Eurosonic, Midem, Berklee Music

Med sine 27 års erfaring som musikprofessionel har Nis arbejdet med alle aspekter af musikbranchen, fra Multi-Platinum sælgende sangskriver, albumudgivende artist (Back To Back) og musikproducer til Head of A&R på det internationale pladeselskab EMI, som kreativ direktør på det engelske ejet musikforlag Music Sales Group samt Executive Musik Producer på både DR og TV2, og nu som Music Supervisor på skandinaviske spillefilm og TV serier.

Nis har synkroniseret musik til mere end 100 reklamer, tv-serier og spillefilm, og sidder i dag på posten som direktør og Music Supervisor hos Copenhagen Film Music.

LC
Lewis Colston
Referencer: Copenhagen Film Music, EMI, Eurosonic, Midem, Berklee Music

Lewis Colston var i 1999 med til at starte Skandinaviens største uafhængige pladeselskab, Playground Music Scandinavia, og har været en del af selskabet lige siden – de seneste syv år som ansvarlig for A&R. Han har arbejdet med store indie-udgivelser som Depeche Mode & Nick Cave, Artic Monkeys og Adele og danske artister som Mew, Swan Lee, Suspekt, Rasmus Walter, og senest Benal, Katinka og Wangel.

Udover jobbet hos Playground har Lewis desuden sin egen konsulentvirksomhed, Wiseblood, som han startede op i 2012.

lars
Lars Sloth
Referencer: Gimle, Dansk Live, Studenterhuset Aarhus

Lars Sloth er leder af det regionale spillested Gimle i Roskilde, og er formand for Dansk Live, som er spillestedernes og festivalernes fælles brancheorganisation.

Forinden da var Lars i fire år leder af Pakhuset, som var et spillested under Studenterhus Århus. Han har stor erfaring med frivilligt arbejde og ledelse af frivillige fra blandt andet Smukfest, Midtfyns Festival og Skjoldhøj Kollegiet i Aarhus.

rasmus
Rasmus Hamann
Referencer: KnowTheirName

Rasmus Hamann er kreativ direktør og stifer af Marketing- og kommunikationsbureauet Uagency, som arbejder professionelt med branding og markedsføring af forskellige firmaer.

Rasmus har desuden stiftet Knowtheirname, et kreativt bureau som arbejder professionelt med musikbranding og markedsføring. Fra de to afdelinger i Aarhus og Hamborg arbejder bureauet med at udvikle kampagner og strategier, der skaber mere værdi og forretning for små såvel som store brands – altid med fokus på strategiske partnerskaber med musikbranchen.
Virksomhedens referencer tæller blandt andet SPOT Festival, Music Against Drugs, Hummel, Selected, Only, Jack & Jones med flere.

custom-Custom_Size___Nikoline-Skaarup_Marina-Jensen-1
Nikoline Skaarup
Referencer: B Group, Bands of Tomorrow

Nikoline arbejder til daglig som Chefredaktør på online musikmagasinet Bands of Tomorrow. Bands of Tomorrow er et hastigt voksende magasin og blandt en af de største i landet, især inden for opdagelse af ny musik. Som Chefredaktør på magasinet sidder Nikoline med det store overblik over udgivelseslandskabet i Danmark og udlandet, koncertplaner, interview-aftaler, danske- og internationale festivalplaner m.m. Hun arbejder bl.a. dagligt med håndtering af pressemeddelelser og kommunikation med alt fra helt nye bands, managere, bookere, PR-bureauer og kommunikationsansvarlige fra både spillesteder, festivaler, indie- og major labels.

På baggrund af af et øget fokus på og fra udlandet rejser Nikoline jævnligt til udlandet for at deltage i musikbranche- og showcasefestivaler og blev til sidste års Reeperbahn Festival (DE) blandt andet inviteret til i radioen af britiske BBC Radio 1 for at snakke med den anerkendte radiovært Huw Stephens om den danske musikscene.

Nikoline læser filosofi og kommunikation på Roskilde Universitet.

dav
Mads Laier Sørensen
Referencer: Radar

Mads Laier er cand.mag. i oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet, med speciale i kreative processer, og med flere års erfaring i kulturindustrien, har han en stærk praktisk og teoretisk forudsætning for at arbejde professionelt med kultur.

I sit arbejde som ansvarlig for kommunikation og publikumsudvikling på spillestedet Radar, har Mads arbejdet med brugerinddragelse, projektledelse og idéudvikling på en lang række projekter. For eksempel opstart af et nyt spillested i Aarhus-bydelen Gellerup, nydesign og rebranding af spillestedet i forbindelse med flytningen til Godsbanen, og senest med Aarhus 2017-projektet RETHINK_Radar. Mads har desuden stor erfaring med fundraising, sponsorater og leverandørsamarbejde samt strategisk kommunikation og pressekontakt.

Jakob A.V. Baggesen sh

Jakob Andreas Veisig Baggesen Klinkwort

Referencer: Tapperiet, Modern Jazz Days

Jakob har gennem 10 år arbejdet med flere forskellige aspekter af musikbranchen som både musiker, heriblandt i bandet DoktorDoktor, og som projektleder inden for forskellige musikalske og kulturelle projekter som cross-over jazzfestivalen Modern Jazz Days. Jakob har derudover fungeret som kunstnerisk leder og booker på Spillestedet Tapperiet.
I dag er Jakob formand for foreningen Jazz i Trekanten, der er bl.a. driver Danmarks tredjestørste jazzfestival, og konsulent hos Flying October der er en Strategisk Design konsulentvirksomhed.

Jakob har desuden siddet i genreorganisationen JazzDanmarks bestyrelse og
været jurymedlem i Danish Music Awards Jazz.
Ved siden af sit arbejde studerer Jakob HA, Erhvervsøkonomi, i Entreprenørskab & Innovation.

NMS
Foto: Thomas Nielsen / 100HEADS

Ole Dreyer Wogensen

Referencer: PDH Music, RUST, EMI, Nordic Music Society

Ole Dreyer har tyve års erfaring fra Musikforlagsbranchen. Inden han blev Musikforlægger arbejdede han som både manager,  A&R, musikeksportør og booker, og han har bl.a. arbejdet som manager for Dizzy Mizz Lizzy og en række andre bands i 80’erne og 90’erne. Ole var med til at starte spillestedet RUST, hvor han desuden var ansvarlig for spillestedets musikprofil og bookingen af bands og DJ’s. Ole har arbejdet som booker hos PDH op igennem 90’erne, inden han i 1999 startede som Creative Director hos verdens største Musikforlag, EMI.

I dag er Ole partner på eget label, forlag og meget andet – Nord Music Society, NMS. Ole er desuden formand for Musikforlæggerne i Danmark samt bestyrelsesmedlem i bl.a. Koda og Promus. Oles forlagsarbejde spænder bredt fra synkronisering til arbejdet med sangskriverne i dagligdagen.

RasmusDamsholtNEWFRAME-350x210

Rasmus Damsholt

Referencer: ATC Management, Rytmisk Musikkonservatorium

Lige efter at have færdiggjort sin Bachelor i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2016, startede Rasmus sit eget managementfirma – blandt andet med artisterne CHINAH, Lowly, Sekuoia og Jada. I 2017 trådte Rasmus ind i det engelske ATC Management, som bl.a. råder over artisterne PJ Harvey, Nick Cave, Faithless m. fl.

Rasmus driver i dag ATC’s nordiske kontor i København og er fortsat manager for sine egne artister, nu under ATC-paraplyen.

Sasha Rosing

Sascha Rosing

Referencer: Playground Music, Artpeople

Sascha Rosing arbejder som Urban A&R / PR Manager på Playground Music – Nordens største uafhængige pladeselskab. Her arbejder hun med danske artister som Rasmus Walter, Per Vers, Iris Gold, men også internationale acts som Adele, Lauv, Imany og The Rasmus.

Tidligere har Sascha siddet som PR Manager på Artpeople for artister som Rasmus Seebach, Ankerstjerne, Marwan, Xander m. fl. og arbejdet som booker på Prime Music, der tæller artister som Medina, L.O.C, Gilli, Kesi, Jimilian, MORTEN m.fl. Derudover har hun drevet sit eget management og afholder workshops om musikbranchen for upcoming artister.

Sascha har en kandidat i Marketing og Kommunikation fra Copenhagen Business School.

Rune Thyboe Vejersø beskåret

Rune Thyboe Vejersø

Referencer: Down The Drain, CULT

Rune Thyboe Vejersø er marketing manager ved Down the Drain, der blandt andet laver NorthSide, Tinderbox, HAVEN og mange store samt små koncerter i Danmark. Rune har ansvaret for alle facetter af markedsføring af nogle af DKs største events – fra strategi over budgetter til eksekvering.

Med sin start i viral markedsføring og viral video har Rune produceret nogle af DKs største virale videoer. Før han kom til Down the Drain var han Digital Marketing Manager ved CULT, og han sidder desuden med i advisory boardet for det nationale videncenter for databaseret service og forretningsudvikling.

Rune er uddannet cand. mag. i Medievidenskab.

Rikke Andersen beskåret

Rikke Andersen

Referencer: Fermaten, Aarhus Calling

Rikke Andersen er spillestedsleder og booker på det regionale spillested Fermaten i Herning. Her beskæftiger hun sig med spillestedets daglige drift samt booker kunstnere til spillestedet.

Rikke har tidligere arbejdet i pladebranchen med markedsføring af musik​ og som skaber af kulturprojekter. Hun var blandt andet med til at starte sangskrivercampen Aarhus Calling.

Rikke er uddannet cand.mag i medievidenskab fra Aarhus Universitet.

Portrætfoto af Peter Bek

Peter Bek

Referencer: Universal Music, DTD Concerts, Zack’s TALENT

Peter Bek har været en del af branchen siden 1993 og har en bred erfaring i hvordan branchen fungerer, både indefra og “ude” i markedet blandt forbrugerne. Til dagligt arbejder han som marketingkonsulent og driver et label, management og sync-agency, hvor han bl.a. er manager for den sydafrikanske musiker, Yoav.

Tidligere har han siddet som International Marketing Manager hos Universal Music med ansvar for lancering og markedsføring af udenlandske udgivelser i Danmark med bl.a. U2, Elton John, Rammstein, Metallica, Take That, Paul McCartney mv, og senere har han været ansvarlig for PR/marketing hos en af landets mest respekterede koncertpromotere, DTD Concerts.

Anja Pil Christoffersen sh

Anja Pil Christoffersen

Referencer: Riemann Law, ANYA

Anja Pil Christoffersen er Cand.jur. med speciale i ophavsret, herunder særligt musikrettigheder. Hun er ansat som advokatfuldmægtig i Riemann Law – et boutique-advokatfirma, med speciale i medie- og entertainmentret. Udover at være advokatfuldmægtig er hun sangskriver og artist, og har de sidste fem år udgivet musik under kunstnernavnet ANYA.

Som advokatfuldmægtig arbejder Anja primært på musikområdet, og beskæftiger sig bl.a. med rettigheder, kontrakter og clearing til film- og tv-produktioner. Hendes baggrund som udøvende musiker har givet hende et unikt branchekendskab og en praktisk forståelse for, hvordan musikbranchen hænger sammen.

Morten Winther 2

Morten Winther

Referencer: Stellar Music, Copenhagen Records

Morten Winther er Creative Director, Manager og medstifter af Stellar Music. Han har arbejdet med visuelle strategier, idé og konceptudvikling for en lang række af de største danske artister, og i dag  repræsenterer hans selskab artister som Scarlet Pleasure, Alex Vargas, Maximillian m.fl.
Han har desuden en fortid som Creative Director hos Copenhagen Records og har boet og arbejdet i Los Angeles for Then We Take The World (Lukas Graham).

Morten har været nomineret som bl.a. “Best Art Director” og “Best Director” ved Nordic Music Video Awards og i 2014 instruerede han “Twerk It Like Miley” som med omkring 200 millioner views endte med at blive en af de mest sete Danske musikvideoer nogensinde.

Morten har gået på European Film College, er uddannet i Music Management fra Det Jyske Musikkonservatorium og har en bachelor i Performance Design og Kommunikation fra Roskilde og Københavns Universitet.

Johannes Dybkjær Andersson sh

Johannes Dybkjær Andersson

Referencer: Volume, Roskilde Festival, Sony Music

Johannes er selvstændig konsulent, mentor og rådgiver i kulturbranchen med kunder som DR, Bandakademiet, Dignity og div. kunstnere, venues og festivaler. Han er jurymedlem og konsulent i Karrierekanonen og har her været med i udviklingen af indsatsen og fungeret som mentor og rådgiver for vindere i løbet af de sidste 8 år, herunder Minds of 99, Djämes Braun og Katinka. Johannes er medlem i Aftagerpanelet på Rytmisk Musikkonservatorium og er trommeslager i bandet Ring Them Bells.

Johannes har en baggrund som CEO/CCO og Founding Partner i Gazellevirksomheden Volume, der som kreativt bureau stod bag internationale partnerskaber mellem MØ og Microsoft og MEW og B&O.
Yderligere har Johannes været kreativt ansvarlig for Roskilde Festivals Orange Together, været bookingansvarlig for Ofelia Beach i Det Kongelige Teater, Fredagsspot i Tivoli og Studenterhus Odense og været manager for bands som MEW og Hymns From Nineveh.
Johannes har desuden siddet som A&R og International Marketing Manager ved Sony Music.

Kira Juul sh

Kira Juul

Referencer: Friendly PR, Nordic Music Society, PromoLab

Kira Juul har over 12 års erfaring fra musikbranchen, hovedsagligt med PR, Publishing og A&R. Hun startede sin karriere i pladeselskabet Slow Shark Records, hvor hun bl.a. har lavet PR for det danske band CODY. Senere stiftede hun først Friendly PR, og derefter PromoLab, som hun i dag arbejder i fuld tid.

Kira har gennem sin karriere arbejdet med artister som Agnes Obel, Julias Moon, Tiesto og Aloe Black, og hun har desuden arbejdet for Nordic Music Society, hvor hun også har stået for varetagelsen af PR- og Publishing-opgaver.

Skærmbillede-2020-01-09-kl.-15.20.50-2-e1578580448764-blackwhite

Emil Byskov Valnert

Referencer: Warner Music

Emil Valnert arbejder med kommercielle partnerskaber for Warner Music som Head of Brand Partnerships, hvor han gennem årene har været med til at indgå strategiske partnerskaber for selskabets artister med lokale og globale brands i kampagner, der har krydset kontinenter og skabt opmærksomhed omkring artisternes brand.

Hos Warner Music arbejder Emil på udviklingen af den kommercielle strategi for artister som Christopher, LOC, Alphabeat, MORTEN, Nicklas Sahl, Soleima og selskabets øvrige artister.

Forud for arbejdet hos Warner Music var Emil med til at skabe kommercielle partnerskaber for artister som Alesso, Lukas Graham, Medina, Suspekt og andre artister.

The Hundahls-10

Morten Hundahl

Reference: Copenhagen Music, Nord Booking Agency, We Make Noise og 3 Musik.

Morten Hundahl er booking agent hos Copenhagen Music, hvor han arbejder med artister som Hjalmer, Citybois, Infernal, Kwamie Liv, Hun Solo, Fugleflugten, Jung, Iris Gold, BOUA og Tobias Albert.

Morten arrangerede som 17-årig sin første koncert på Train i Aarhus, hvor han præsenterede en række danske rappere. Trods det ikke just var uden udfordringer, fik den unge jyde alligevel blod på tanden. Han flyttede efterfølgende til København for at kaste sig ud i det, han brændte for, og startede sit første bookingbureau op.

I dag har han arbejdet med musik i snart 15 år, primært med fokus på live-delen, men også med erfaring fra både management og udgivelse. På CV’et er bla. Nord Booking/Offbeat, Black Pelican, Swing Baby og 3 Musik.

profilbillede Marianne Højgaard

Marianne Højgaard

Reference: DR, Filmby Aarhus og Teatret Svalegangen

Marianne arbejder med PR og marketing på Teatret Svalegangen i Aarhus, hvor hun til dagligt sidder med markedsføring, sociale medier og pressehåndtering. Herudover har hun arbejdet med eventkoordinering, musik og formidling hos DR og Filmby Aarhus.

Som tidligere freelancer og iværksætter har Marianne arbejdet med brandudvikling og content marketing for flere forskellige firmaer.

Marianne er uddannet kandidat i kommunikation fra Aalborg Universitet.

Skærmbillede 2020-09-08 kl. 13.07.53

Kristoffer Winkler

Referencer: The Bank

Kristoffer Winkler er A&R på The Bank og arbejder for at skabe internationale hits. Han arbejder med producere og sangskrivere, der samlet har over 500.000.000 streams de seneste to år, fire #1 placeringer på Billboard og både guld og platin certificeringer i USA foruden flere #1 placeringer i Europa. 

Holdet har de seneste år arbejdet med at kombinere traditionelt proaktivt publishing A&R arbejde, rejser rundt i verden og omfattende pitch arbejde med moderne digitale muligheder.

Marie-Cathrine-Ettrup-scaled-blackwhite

Marie Ettrup

Referencer: Train, NorthSide, Tinderbox, Promus, Luftens Helte

Marie arbejder til dagligt som PR- & marketingkoordinator på Train. Hun er uddannet cand. mag. i musikvidenskab med tilvalg i journalistisk formidling fra Aarhus Universitet. Sideløbende med uddannelsen har Marie været tilknyttet kommunikationsteamet på NorthSide og Tinderbox.

Derudover er Marie aktiv musiker som fløjtenist i 19-mandsbandet Luftens Helte, hvor hun siden bandets opstart i 2014 har været ansvarlig for bandets PR og SoMe.

Skaermbillede-2021-05-10-kl.-10.41.04-blackwhite

Sean-Poul de Fré Gress

Referencer: Godbanen, Ohwell booking, Nebula

Sean-Poul har en baggrund i event og koncert produktion samt artist management & karriererådgivning og sidder i bestyrelsen for Institut For (x) på Godsbanen i Århus. Derudover er han udvikler af Nebula som er en evindeligt udviklende koncert koncept med fri improviseret musik som udgangspunkt.

Sean-Poul er manager i The Secret Life of Trees, som er et musikalsk kollektiv skabt af Josephin Bovién (artist) og Sean-Poul (manager), og inkluderer også Julie Pavon, Aggi Dix, Yellow Spoon samt Jeremy Troy.

Foto

Camilla Trodyb

Referencer: All things live, Soundvenue, Gaffa, Rust

Camilla har en Kandidatgrad i Medievidenskab og har siden arbejdet i musikbranchen i 16 år. Hun har tidligere været anmelder for Kultunaut og Gaffa samt været musikjournalist hos Soundvenue. Camilla har været kommunikations og frivillige-ansvarlig på spilletstedet Rust, og har lavet freelance PR for upcoming artister og events løbende

Camilla har været hos All Things Live i 4 år, hvor hun er PR og marketingchef, og blandt andre har markedsført koncerter med The Rolling Stones, Sam Smith, Katy Perry, Rammstein og Céline Dion. Derudover skriver Camillla for det britiske online magasin FMS, hvor hun eksempelvis dækker Roskilde Festival hvert år.