Hvad laver kursisterne nu? Med Dan Dalgas Haldager

Foto: Gaarden Studios

Vi har vanvittigt mange dygtige mennesker igennem kurserne her hos Innovative Music Management. Derfor kan det også være svært at holde styr på hvor i musikbranchen, de alle befinder sig. Derfor har vi bedt nogle af vores kursister, om at fortælle lidt om deres virke i branchen, deres succeshistorier og ikke mindst om deres drømme for fremtiden. Læs med her, hvis du vil vide hvilke døre der har åbnet sig for vores deltagere. Denne gang stiller vi skarpt på Dan Dalgas Haldager.

Hvad har du gang i i musikbranchen for tiden?

En masse kreative projekter med mange forskellige kunstnere. Derudover er vi i gang med at færdiggøre vores store musikstudie.

Hvad har du opnået i musikbranchen som du er stolt af?

Jeg er stolt af at have starte et projekt, som er et hjerteprojekt hvor jeg er gået all in. På Gaarden Studios vil vi skabe de bedste rammer, som fremmer kreativitet. Vi har allerede fået tilkendegivelser fra mange mennesker, som virkelig giver energi og troen på, at det er muligt at færdiggøre vores meget ambitiøse projekt.

Hvad drømmer du om at lave i fremtiden?

At udbygge vores virksomhed og arbejde med mange forskellige kunstneres projekter.

Er der noget du ville ønske du havde vidst inden du gik ind i musikbranchen?

Nej. Jeg tænker, at det er en branche, der handler om at netværke og kende folk. Det kommer vel ikke bag på folk længere.

Hvor kan man følge dig og dine projekter?

Man kan følge Gaarden Studios på deres hjemmeside og Facebookside

Er du også en en musikalsk ildsjæl med tårnhøje ambitioner? Så er et forløb på Innovative Music Management måske noget for dig. Du kan stadig nå at være med, på det forløb der starter i august. Ansøg inden søndag den 30. maj.