Hvad laver kursisterne nu? Med Maya Anastasia Larsen

Foto: Asta Kok Hartung

Vi har vanvittigt mange dygtige mennesker igennem kurserne her hos Innovative Music Management. Derfor kan det også være svært, at holde styr på hvor i musikbranchen de alle befinder sig. Derfor har vi bedt nogle af vores kursister, om at fortælle lidt om deres virke i branchen, deres succeshistorier og ikke mindst om deres drømme for fremtiden. Læs med her, hvis du vil vide hvilke døre der har åbnet sig for vores deltagere. Denne gang stiller vi skarpt på Maya Anastasia Larsen.

Hvad har du gang i i musikbranchen for tiden?

Jeg er booker for Slagelse musikhus og badeanstalt, hvor jeg med en gruppe af frivillige unge, booker kunstnere som vi tror den – primært – unge gruppe i Vestsjælland vil sætte pris på. Derudover igangsætter vi også kreative workshops, som inviterer musikalske, kreative og artistiske unge til at arbejde sammen.

Hvad har du opnået i musikbranchen som du er stolt af?

Jeg er super stolt af, hvad jeg kan inddrage fra kurset og bruge på kontoret i Musikhuset. Det har jeg virkelig nydt godt af, og de undervisere på stedet har været så gode til at give hjælpemidler, bemærkninger og fif i forhold til musikbranchen.


Hvad drømmer du om at lave i fremtiden?

Jeg drømmer om eventuelt at arbejde med ophavsret på et pladeselskab her i norden – eller arbejde med artister som manager.


Er der noget du ville ønske du havde vidst inden du gik ind i musikbranchen?

Jeg ville ønske jeg havde vidst, hvor vigtigt det er at kunne tale for sin sag – og generelt kunne pitche sig selv.


Hvor kan man følge dig og dine projekter?

Lige nu, er den Instagram der anvendes til Slagelse Musikhus bookergruppe, under omvæltning idet vi skal have nyt navn og har fået en ny PR. Mand ind over projektet. Men PT kan vi findes på Instagram her:
Instagram

Brænder du også for musik og drømmer om at arbejde i musikbranchen? Så kan du stadig nå at ansøge om et kursusforløb på Innovative Music Managemt. Ansøgningsfristen er søndag den 30. maj.