INNOVATIVE MUSIC MANAGEMEMT: Kuldet #2 Martin P. Hassel-Pflugh

I skrivende stund er der over 400 musikelskere, der har færdiggjort Innovative Music Management i Danmark. Vi har dykket ned i kuldet og fundet en håndfuld #musicmanagers og spurgt ind til fremtiden efter Innovative Music Management.

Martin Palmar Hassel-Pflugh er en del af Team 7 på Innovative Music Management. Sammen med sin makker Anders er han Manager for Holmen Hustlers og sammen har de stiftet Grimmotherfcker Booking og Management, som er en booking- og management virksomhed, der beskæftiger sig med danske bands.

Hvornår begyndte du at arbejde sammen med Anders og hvorfor vil i gerne arbejde med management?

Anders og jeg begyndte at arbejde sammen for knapt 2 år siden, det startede med “skabelsen” af Holmen Hustlers. Anders havde lavet noget lyd for dem, da han er lydtekniker og musiker i det daglige. Drengene fra Holmen Hustlers ville gerne lave en gimmick på scenen til en koncert i Svendborg, hvor 2 af deres trofaste lokale fans, kunne få tatoveret deres logo live på scenen, ja det blev mig, der skulle tatovere, da jeg havde tatoveret Anders tidligere og jeg selv er lokal og fra Kerteminde.

Derefter oplevede vi begge at vi kunne høre noget, der kunne blive godt og stort, hvis bare det kom i de rigtige rammer og hvis de fik de rigtige skub. Vi samlede flokken og udfærdigede en bandaftale hvor vi alle forpligtede os til at investere den tid i det der skulle til.

 

anders

Vi fik produceret det album, der hedder “Udkantsmand” som vi er finalister med til årets Fynske Kulturpris, fik sat en masse jobs op, ca 100 indtil videre, fik kørt kraftigt på mediedækning lokalt, lavede markedsstrategi og generelt bare var tovholdere på projektet.

Vi har efterfølgende også udgivet 2 singler og lavet 2 videoer. Den seneste single og det kommende album (1, mar. 2017) har vi lagt alle ressourcer i og det har, som det ser ud nu, allerede givet pote. Under hele denne proces har vi (Anders og jeg) forsøgt os frem med alt, vi har brugt alle de gængse kanaler og mødt de udfordringer der ligger i det.

Vi har udarbejdet vores egen strategi ud fra vores forskellige kompetencer, og det har virkelig sparket r… Ud fra dette startede vi for nyligt Grimmotherfucker Booking & Management som vi håber, at kunne bruge til, både at skabe et solidt fundament for os, men også for flere grupper og solister i fremtiden.

Vi oplever der er en stor interesse omkring os og vi gør hvad vi kan, for at dygtiggøre os endnu mere. Vores symbiose består i at alt det Anders kan, det kan jeg ikke og omvendt, det gør vi ikke træder hinanden over tæerne og vi undgår en masse fnidder og at ting skal op til afstemning og alt muligt forsinkende. Det fungerer godt for os.

nyt-mig

Hvor er i om 5 år?

Om 5 år?? Det ville være skønt hvis vi begge kunne droppe vores daglige jobs og leve af at føre musik frem. Det er et utroligt sjovt og givende felt at arbejde på, men det er tidskrævende og der er jo stadig forpligtelser.

Vi håber at kunne sige ja til flere og få dem under vores vinger. Det vil bestemt ikke gøre noget hvis vi i med strømmen fik endnu mere af det potentiale der ligger i hele provinsen ud i lyset. Der er nogle fantastiske ressourcer, der bare skal samles op for dem der tør.

Det vil vi gerne hjælpe med. Og skulle der så falde lidt af til pensionsordningen ville vi da ikke klage ;)