INNOVATIVE MUSIC MANAGEMENT Kuldet #1 Carl Jenster

Foto: Privat

I skrivende stund er der over 400 musikelskere, der har færdiggjort Innovative Music Management i Danmark. Vi har dykket ned i kuldet og fundet en håndfuld #musicmanagers og spurgt ind til deres spændende musikprojekter. Carl Jenster var en del af Team 6 på Innovative Music Management i foråret 2016. Han er Manager for det engelske band The Clever Leathers, som består af to fyre, Calum Land og Freddy Barnes, som sammen danner rammen om et klassisk rockband, som blander genre som Rock, Blues, Psychedelia og Britpop. Vi har spurgt Carl om hvordan hans samarbejdet begyndt med The Clever Leathers, hvilke ambitioner han har omkring sit arbejde som Manager, hvorfor han gerne vil være Manager og arbejde bag om musikken?

Mit samarbejde med The Clever Leathers, var først som producer. En aften mødes Calum Land og jeg tilfældigt på en lille bar på strøget, og fandt ud af at vores musiksmag og tilgang til livet var et godt match. Jeg kendte Freddy Barnes fra nogle år tilbage, og kendte ham som en talentfuld guitarist. Det var derfor naturligt at bringe de to englændere sammen. Før jeg vidste af det, havde de skrevet en masse sange sammen, og da jeg havde music management baggrund fra både Innovative Music Management, og en online kursus fra UC Berkeley, blev det oplagt at jeg skulle være deres manager. Nu er vi pisse gode venner og partnere.

14639839_10154535597896702_2150943382067495821_n

At være Manager passede meget godt til mine kompetencer. Da jeg selv kommer fra en musikalsk familie, og har lavet musik i mange år, har jeg altid vidst at jeg ville arbejde meget tæt på musikken. Imens jeg finpudser mine egne produktionsevner, er det oplagt at jeg hjælper mine venner frem i deres karriere, og samtidig skaber mig et stærkt netværk.

Jeg kan sagtens se mig selv som Manager for andre bands (både internationalt og danske), og når jeg er færdig med mit studie som Entrepreneur, har jeg ambitioner at arbejde for et Agency, så jeg senere kan starte et firma selv. 

Se live session her