Tidligere kursist: Et uvurderligt forløb

Natalie Mortensen, 26 år og tidligere kursist fra efteråret 2014, har taget det store skridt og er flyttet til London for at studere Music Business. Vi har spurgt hende om, hvad Innovative Music Management kurset har givet hende med på sin vej mod at arbejde med music management i udlandet.

Hvad var din motivation for at ansøge Innovative Music Management?

Min motivation for at ansøge om plads på kurset var helt sikkert min store kærlighed til musik og et brændende ønske om at blive klogere på branchen.

Hvad har kurset givet dig og har du kunnet bruge det efterfølgende?

Kurset har ikke decideret åbnet dørene på min vej, men det ændrede mit mindset og muliggjorde de tanker og drømme, jeg havde om at arbejde med musik. Allerede kort efter jeg afsluttede Innovative Music Management blev jeg optaget på en Bachelor i Music Business i London, som jeg for nylig er flyttet til for at påbegynde uddannelsen. Derudover styrkede kurset mit sociale og professionelle netværk. Jeg fik mange gode sparringspartnere og faktisk også nogle virkelig gode venner, som jeg sidenhen har været til koncerter og på festivaler med blandt meget andet.

Hvordan er det at arbejde med music management i London?

Mit musikrelaterede arbejde i London er ikke milevidt fra de opgaver, jeg beskæftigede mig med i København. Spillestederne og medierne hedder selvfølgelig noget andet, men den viden, jeg tillærte mig i Danmark, fungerer også i England. Jeg glæder mig dog til at kunne se de store forskelle i kulturene og til at analysere på, hvordan brancherne i de to lande kan drage fordel af hinandens styrker og svagheder.

Hvorfor skal andre sende en ansøgning til Innovative Music Management?

Fordi det er et virkelig spændende kursus! Jeg nød godt af både dygtige undervisere og passionerede medstuderende, som gjorde mit kursusforløb helt uvurderligt.