Drømmer du om en fremtid i musikbranchen?

FORLØBET

Giv din karriere et skub i den rigtige retning med Innovative Music Management. På forløbet møder du branchefolk i øjenhøjde, får udvidet dit netværk og bliver gjort klar til at indtage din plads i musikbranchen.

Går du med en drøm om at arbejde på et pladeselskab eller som manager? Som koncertarrangør, tourmanager eller booking agent? Vil du stable festivaler på benene og skabe unikke oplevelser med musik? Måske har du arbejdet med musik før eller også vil du gerne kickstarte dit arbejde i musikbranchen? Er det Music Management-studiet, der er drømmen, eller har du bare en seriøs interesse for musik og et ønske om at blive klogere på branchen?

Lige meget hvad, vil Innovative Music Management forløbet, give dig værktøjerne til at få gjort dine ambitioner til virkelighed, og vigtige kontakter og viden til at påbegynde eller fortsætte dit arbejde i den konkurrenceprægede musikindustri. Igennem hele forløbet vil dygtige branchefolk videregive deres viden, erfaring og oplevelser indenfor områder som musikaftaler, markedsføring, partnerskaber, branchekendskab mm.

PRIS

Prisen for forløbet er 5450,- DKK

 Du kan betale kursusbeløbet over 3 gange.

Første rate skal betales den 4 juni

Ansøgningsfristen er den 27 maj

Du modtager svar på din ansøgning 28 maj. Du kan tage forløbet i enten Roskilde eller Aarhus.
Roskilde – Efterår 2018
Maglekildevej 7, Roskilde
18 aug (modul 1+2, 9.45-16)
08 sep (modul 3, 10-14)
29 sep (modul 4, 10-14)
20 okt (modul 5, 10-14)
10 nov (modul 6, 10-14)
01 dec (modul 7, 10-14)
Aarhus – Efterår 2018
Filmbyen 2, Aarhus
18 aug (modul 1+2, 9.45-16)
08 sep (modul 3, 10-14)
29 sep (modul 4, 10-14)
20 okt (modul 5, 10-14)
10 nov (modul 6, 10-14)
01 dec (modul 7, 10-14)

MODULER

KICK OFF & BRANCHEKENDSKAB

Som en del af første modul introduceres du til de andre deltagere på holdet, hvor I lærer hinanden at kende samt introduceres til forløbet. Du vil ligeledes udvide dit branchekendskab gennem en grundig introduktion til musikbranchens opbygning samt et overblik over de branchens største aktører.

OPLEVELSER I FORRETNINGSMÆSSIGT PERSPEKTIV

Hvilke musikoplevelser står tydeligst i din erindring? Og hvad gjorde dem så specielle? Modulet ‘Oplevelser i Forretningsmæssigt Perspektiv’ klarligger de faktorer som spiller ind, når man skaber unikke musikoplevelser, og giver dig samtidig et forretningsmæssigt perspektiv på hvordan oplevelser kan gavne både modtager og afsender.

IDÈ & KONCEPTUDVIKLING

På dette modul vil du blive præsenteret for metoder til idé- og konceptudvikling, som hjælper dig med at gøre afstanden mellem tanke og handling kortere. Vi vil arbejde med, hvordan man udvælger og vurderer innovative idéer til videreudvikling, og hvordan du som music manager sikrer, at idéer og koncepter genererer værdi – både på kort og lang sigt.

PROJEKTLEDELSE I MUSIKBRANCHEN

Projekter i mindre og større skala kræver effektiv og bæredygtig ledelse for at kunne udvikles og eksekveres tilfredstillende. Hvad enten du arbejder på en pladeudgivelse eller er med til at arrangere en festival, så er det vigtigt at vide, hvordan man leder et projekt optimalt. På dette modul vil du blive præsenteret for de mest essentielle og brugbare projektledelsesværktøjer, og du kommer til at arbejde med cases, hvor værktøjerne prøves af og diskuteres.

MUSIKAFTALER

Musikaftaler viser sig i mange afskygninger, og på dette modul anskueliggøres afgørende elementer inden for det komplekse felt. Du vil komme helt ind under huden på branchen og få indsigt i, hvordan man bedst navigerer i de mange muligheder.

PR, MARKETING & SOCIALE MEDIER I MUSIKBRANCHEN

Vi lever i en digital verden, og det har ændret vilkårene for markedsføring radikalt. Størstedelen af kommunikationen er rykket over på de digitale, og sociale, medier, hvilket stiller store krav til arrangører og managers. I modulet ‘PR, Marketing & Sociale Medier i Musikbranchen’ vil du modtage konkrete PR & marketingredskaber, som du kan bruge i din karriere, og du vil blive præsenteret for spændende cases og eksempler fra musikbranchen.

PARTNERSKABER & DET INTERNATIONALE PERSPEKTIV

Man kommer ikke langt i musikbranchen uden partnerskaber og stærke samarbejdsrelationer. Dette modul vil blandt andet lære dig, hvordan du kan forholde dig til samarbejdspartnere og interessenter, når din forretningsidé skal udvikles i branchen. Vi vil i samme omgang tage et kig på de internationale muligheder, som partnerskaber åbner op for, og som vil kunne skabe merværdi for dit projekt eller din artist.

BEVIS

Du modtager et bevis når du har gennemført forløbet, som du kan benytte i forbindelse med dit cv eller til kommende arbejdsgivere. Derudover får du adgang til vores lukkede netværksgruppe for tidligere deltagere og branchefolk, hvor du kan holde dit netværk ved lige og deltage i vores netværksbegivenheder.

KURSUSANSVARLIG

21013751_1318355658290988_5647384789802393221_o (1)

Ditte Nebeling Jensen
Kursusansvarlig
kundeservice@innovativemusic.dk
tlf. nr. 71 74 74 19